Hotpoint WMSD723B Masina de spalat rufe SLIM

sfatuitor b1
Masina de spalat rufe  SLIM Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb,  este un produs  al brandului Hotpoint de marcă care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. În ceea ce privește design-ul acesteia, este unul extrem de permisiv, mașina fiind un model silm, astfel veți putea cu ușurință să incorporați mașina într-un spațiu mai mic.  Mașina de spălat Hotpoint WMSD723B are un tip de încărcare frontal, asta însemnând că hainele vor fi introduse în mașină prin partea din față a acesteia, este de culoare albă, ceea ce va face să se potrivească foarte bine în baia sau în bucătăria dumneavoastră și are un tip de afișaj LCD.

Hotpoint WMSD723B Masina de spalat rufe SLIMDeține funcția Super Silent asta însemnând că mașina de spălat va emite un zgomot extrem de redus, având un motor trifazat a cărui sistem de suspensie absoarbe și cele mai puternice vibrații chiar și din timpul centrifugării.Noua tehnologie Anti-Stain, va îndepărta cele mai dificile pete de pe hainele dumneavoastră doar prin simpla atingere a unui buton care gestionează apa, agitarea și temperatura spălării hainelor. Masina de spalat rufe  Hotpoint WMSD723B aduce ca inovație, posibilitatea spălării hainelor a căror etichetă indică spălarea doar manuală, prin tehnologia Woolmark Platinum Care.Rezultatul spălării hainelor va fi unul deosebit de bun datorită unui sistem de spălat brevetat care nu freacă fibrele și menține moliciunea lor chiar și după mai mult de 20 de spălări.

Viteza de centrifugare a mașinii este de 1200, capacitatea de încărcare a acesteia este de 7 kg, greutatea totală este de 67 kg, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, iar materialul folosit la fabricarea tamburului este inoxul. Masina de spalat rufe  Hotpoint WMSD723B dispune de un program de spălat haine dedicate bumbacului, care  va face ca toate hainele dumneavoastră din bumbac să fie ca și noi, dispune de un program pentru hainele din lână, are un sistem de siguranță împotriva copiilor, se află în clasa de eficiență energetică A +++ având un consum foarte mic de energie lucru care vă va permite să o utilizați cât de des doriți fără a vă crea probleme la facura de la energie.Nivelul de zgomot la centrifugare este de 74 db, nivelul de zgomot la splălare este de 58 db, volumul tamburului este de 48 l, are dimensiuni de 85 x 59.5 x 43.5 și deține programul special antialergic.

Masina de spalat rufe  SLIM Hotpoint WMSD723B, este un produs electrocasnic extrem de bun și de eficient casei dumneavoastră, creat tocmai pentru a vă ușura cât mai mult munca dumneavoastră.Cu un design extrem de elegant care vă va permite incorporarea mașinii într-un spațiu mai îngust, la un preț foarte mic și accesibil tuturor, este un produs care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.
sfatuitor

Masina de spalat rufe  SLIM Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb,  este un produs  al brandului Hotpoint de marcă care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. În ceea ce privește design-ul acesteia, este unul extrem de permisiv, mașina fiind un model silm, astfel veți putea cu ușurință să incorporați mașina într-un spațiu mai mic.  Mașina de spălat Hotpoint WMSD723B are un tip de încărcare frontal, asta însemnând că hainele vor fi introduse în ...
9.5 Scor Total
Hotpoint WMSD723B - Alegerea corecta

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.12 (24 votes)
Hotpoint WMSD723B Masina de spalat rufe SLIM

1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns