Indesit FIMB51KAIX – Cuptor Incorporabil Electric cu 5 Functii

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 5 functii, Clasa A, Inox,  este un produs extrem de util și cu un preț foarte mic care îl face să fie foarte cumpărat de către familiile care doresc să incorporeze în mobila de bucătărie un cuptor extrem de bun și  modern. Firma Indesit se face remarcată prin produsele electrocasnice de valoare și de mare calitate pe care le aduce pe piață fără ca acestea să aibă un preț mare la cumpărare.

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX are un tip de alimentare electrică,  fapt ce nu va condiționa poziționarea acestuia în bucătărie în funcție de sursa de gaz precum la alte cuptoare, astfel vom putea să-l integrăm în mobila de bucătărie acolo unde ne vom dori fără ca acest lucru să constituie o problemă. Design-ul acestuia este extrem de modern fiind format dintr-un panou de comandă din inox, și o ușă cu un strat dublu din sticlă, astfel încât veți putea foarte ușor să potriviți cuptorul atât într-o bucătărie de tip clasic dar și într-o bucătărie avagandardistă.

Indesit FIMB51KAIXCuptorul Indesit FIMB51KAIX se află în clasa energetică  A asta însemnând că veți putea economisi bani, deoarece consumul cuptorului este unul redus iar factura la energie nu va fi o problemă chiar dacă veți folosi cuptorul pe perioade mai îndelungate. De asemenea cuptorul beneficiază de funția Timer care este extrem de utilă pentru femeile care desfășoară mai multe treburi în casă  simultane cu gătitul și anume: veți putea seta un timp de preparare dedicat  mâncării dumneavoastră iar la expirarea acestui timp cuptorul va emite un semnal sonor care vă va anunța că preparatul dumneavoastră este gata pentru a fi servit astfel, în tot acest timp dumneavoastră veți putea efectua alte treburi casnice fără să fiți nevoiți să supravegheați cuptorul.

În ceea ce privește dimensiunile, cuptorul Indesit FIMB51KAIX are 60 x 60 x 54.5 cm, deține o tavă pentru coacere și are o capacitate de 60 de litri, acum fiind posibil să gătiți în cavitatea cuptorului și cantintăți mai mari de mâncare deoarece spatial este generos.  Interiorul cuptorului este din email iar acesta va putea fi curățat foarte ușor de toate depunerile de alimente rămase în interior  iar acesta mai deține  ghidaje pentru tăvi și butoane standard. Sistemul de ventilare tangențială va face ca preparatele dumneavoastră să fie delicioase, grillul acestuia vă va permite o preparare mai bună a cărnii, legumelor și a peștelui iar sistemul de iluminare interioară vă va permite să supravegheați preparatul din interiorul cuptorului fără a fi necesar să deschideți ușa acestuia.

Dacă vă doriți preparate mai bune, posibilitatea gătirii mâncărilor ca la restaurant, dacă doriți un design rafinat, elegant și modern, rapiditate și eficiență  în prepararea mâncării, toate acestea le puteți avea la un preț foarte mic și la o calitate extraordinar de bună prin achiziționarea cuptorului incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 5 functii, Clasa A, Inox.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 5 functii, Clasa A, Inox,  este un produs extrem de util și cu un preț foarte mic care îl face să fie foarte cumpărat de către familiile care doresc să incorporeze în mobila de bucătărie un cuptor extrem de bun și  modern. Firma Indesit se face remarcată prin produsele electrocasnice de valoare și de mare calitate pe care le aduce pe piață fără ca acestea să aibă un preț mare la cumpărare. Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX are un ...
9 Scor Total
Indesit FIMB51KAIX - O alegere excelenta

Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 5 functii, Clasa A, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.08 (20 votes)
Indesit FIMB51KAIX Cuptor Electric Incorporabil

5 Functii, Clasa A, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns