Indesit IWSD61251CECO – Masina de spalat rufe slim

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb, este un produs foarte bun și foarte rezistent pe care firma Indesit îl lansează pe piață cu scopul de a aduce înovații deosebite în industria constructoare de mașini de spălat. În ceea ce privește funcțiile, programele, și tehnologiile folosite mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO dispune de Funcția Eco Time, care permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt, opțiunea Energy Saver va fi disponibilă la încărcăturile de rufe din bumbac, sintetice și jeans, permițând o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă.

Indesit IWSD61251CECOProgramul special Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat.Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice.Programele pe care le deține mașina de spălat sunt: Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program ușor de călcat, Program consum redus energie, Program mixt, Program delicate, și Programul Sport.

Mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO, are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1200 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare  de 6 kg și un consum anual de apă de 9303 l.Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar zgomotul produs în timpul centrifugării este de 81 db.Consumul de energie este unul mic, care vă va permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea folosi fără grijă mașina chiar și pentru mai multe spălări fără să vă faceți griji pentru factura de la energie.

Mașina de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb, Alb este un produs electrocasnic care își va găsi cu ușurință loc în baia sau bucătăria dumneavoastră având un design modern, pe culoarea alb, care se va potrivi cu design-ul interior al casei dumneavoastră.La un preț foarte bun și cu un consum energetic extrem de redus, această mașină de spălat rufe reprezintă achiziția ideală și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb, este un produs foarte bun și foarte rezistent pe care firma Indesit îl lansează pe piață cu scopul de a aduce înovații deosebite în industria constructoare de mașini de spălat. În ceea ce privește funcțiile, programele, și tehnologiile folosite mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO dispune de Funcția Eco Time, care permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt, opțiunea Energy ...
9 Scor Total
Indesit IWSD61251CECO - O alegere excelenta

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.48 (20 votes)
Indesit IWSD61251CECO Masina de spalat rufe

Slim, 6 kg, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Ramona iulie 3, 2015 at 10:49 am

    Nu detin aceasta masina de spalat INDESIT IWSD61251CECO de foarte mult timp (aprox 3 luni), dar pana acum sunt foarte multumita. Ocupa putin spatiu iar consumul mi se pare foarte redus.

Lasa un raspuns