Indesit IWSNE 61252 C ECO – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic de marcă care impresionează prin calitățile deosebite și funcțiile remarcabile pe care le îndeplinește.Firma producătoare Indesit, este cunoscută prin varietatea de produse electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le face remarcate pe piață, având prețuri foarte accesibile pentru toate buzunarele. Modelul Slim al mașinii de spălat, aduce acum un design care va permite incorporarea mașinii într-un spațiu chiar și mai mic, fiind o calitate extrem de benefică pentru cei care nu au un spațiu foarte generos.

Indesit IWSNE 61252 C ECOÎn ceea ce privește funcțiile, programele, și tehnologiile folosite mașina de spălat Indesit IWSNE 61252 C ECO, dispune de Funcția Eco Time, care permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt, programul Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat.Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice. Mașina de spălat Indesit IWSNE 61252 C ECO, are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1200 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 6 kg și un consum anual de apă de 8391 l.

Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox, volumul tamburului este de 40 litri, iar greutatea totală a mașinii este de 60.8 kg.Funcțiile speciale sunt: Sistemul de selectare a vitezei de centrifugare, sistemul de detectare a surplusului de spumă și posibilitatea programării întârziate a programelor de spălat.Programele pe care le deține mașina de spălat sunt: Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele și Programul Sport.

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic extrem de complex prin funcțiile sale, care va oferi hainelor dumneavoastră cea mai înaltă calitate a spălării păstrându-le mereu curate și noi, fără a prezenta vreo urmă de uzură.Dacă doriți un produs bun, accesibil ca preț, cu un design elegant, această mașină de spălat rufe este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic de marcă care impresionează prin calitățile deosebite și funcțiile remarcabile pe care le îndeplinește.Firma producătoare Indesit, este cunoscută prin varietatea de produse electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le face remarcate pe piață, având prețuri foarte accesibile pentru toate buzunarele. Modelul Slim al mașinii de spălat, aduce acum un design care va ...
8.5 Scor Total
Indesit IWSNE 61252 C ECO - O alegere corecta

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.53 (20 votes)
Indesit IWSNE 61252 C ECO Masina de spalat rufe

Slim, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns