LG 24MT45D-PZ – Excelent pentru spatiile mai putin generoase

sfatuitor b1
Televizorul LED LG 24MT45D-PZ, 60 cm, HD, este un produs foarte fin și elegant, creat de compania LG, deja celebră prin inovațiile tehnologice pe care le aduce anual, și prin milioanele de produse electronice vândute pe întreg mapamondul. LG se pliază cerințelor pieței, prin oferta de televizoare de dimensiuni mai mici, precum și acest televizor este.

Toți cei care au un spațiu al sufrageriei mai limitat în ceea ce privește achiziționarea unui televizor nou și modern, sau își doresc un televizor pentru camera copilului, ori au o anumită limită de buget, pot să achiziționeze televizorul LED LG 24MT45D-PZ, 60 cm, HD, deoarece are un preț foarte mic, gândindu-ne la cât de multe poate face acesta. Acesta dispunde de tehnologia HD, care vă va introduce în lumea multimedia și a divertismentului prin imagini clare, calitative , făcând astfel ca experiența vizionării la televizor să fie una cu totul specială. Ecranul televizorului LG 24MT45D-PZ de tip LED, LG 24MT45D-PZare o diagonală de 60 de cm, și o rezoluție foarte bună de 1366 x 768, un contrast de imagine de 5000000:1 și un aspect al imaginii de 16:9.  Sonorul televizorului este stereo și deosebit de bun, acesta are boxe incorporate, și nu mai este necesar să adăugăm boxe suplimentare în jurul monitorului. Caracteristici superioare ale sunetului se remarcă prin, Auto Volume, Virtual Surround, și o ieșire a sunetului de 2×5 W. Putem acum cu ușurință viziona pe ecranul LED al televizorului , imagini din telefonul mobil prin intermediul USB – ului care permite conectarea prin cablu USB al telefonului la televizor, și ne putem bucura de imaginile dar și muzica noastră favorită, alături de cei dragi. Un lucru demn de a fi luat în calcul atunci când ne hotărâm să cumpărăm un televizor, face referire la consumul de energie , care la acest televizor este extrem de mic, doar 33 W, fapt ce ne va permite folosirea sa pe perioadă îndelungată, fără a ne face probleme legate de factura la energie electrică.  Televizorul LED LG 24MT45D-PZ dispune de o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare scart, o intrare component, o intrare HDMI, o telecomandă și un cablu de alimentare, un Tuner digital DVB-T, DVB-C,  și posibilitatea redării video.

Are un timp de răspuns de 8.5 ms, o luminozitate de 250 cd/mp, un unghi de vizibilitate de 178/178 grade, dimensiuni fără stand de 556 x 343.2 x 56 mm, dimensiuni cu stand de 556 x 392.7 x 166.4 mm și o greutate de numai 3.4 kilograme astfel încât să-l putem deplasa și monta foarte ușor și într-un timp foarte scurt. Televizorul mai beneficiază de funcțiile : Teletext, Key Lock, Plug & Play DDC2B, EPG, Intelligent Auto, HDCP, Mod imagine: Vivid/ Standard/ Cinema/ Sport/ Game/ Expert1 și Expert 2.

LED LG 24MT45D-PZ, 60 cm, HD, prin eleganța design-ului, prin calitățile sale, prin tehnologiile în pas cu cerințele actuale și un preț foarte accesibil pentru buzunarul dumneavoastră, reprezintă o achiziție foarte eficientă și înțeleaptă pentru familia și casa dumneavoastră.
sfatuitor

Televizorul LED LG 24MT45D-PZ, 60 cm, HD, este un produs foarte fin și elegant, creat de compania LG, deja celebră prin inovațiile tehnologice pe care le aduce anual, și prin milioanele de produse electronice vândute pe întreg mapamondul. LG se pliază cerințelor pieței, prin oferta de televizoare de dimensiuni mai mici, precum și acest televizor este. Toți cei care au un spațiu al sufrageriei mai limitat în ceea ce privește achiziționarea unui televizor nou și modern, sau își doresc un ...
8 Scor Total
Excelent pentru spatiile mai putin generoase

Televizor LED LG 24MT45D-PZ, 60 cm, HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.36 (6 votes)

LG 24MT45D-PZ Televizor LED

60 cm, HD

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns