LG 42LB5500 – Televizorul LED excelent pentru familia ta

sfatuitor b1Televizorul LED LG 42LB5500, 106 cm, Full HD,  este un produs al firmei LG care vine pe piață cu câteva tehnologii noi și distincte de cele folosite de brandurile concurente. LG, un brand de renume mondial, este cunoscut prin produse electronice extrem de performante și rezistente pe care anual le distribuie tuturor magazinelor electronice și electrocasnice.

Televizorul LG 42LB5500, are o diagonală extrem de generoasă, de 106 cm și un ecran de tip LED care va face să economisim la factura de la energie chiar dacă vom folosi  televizorul pe o perioadă mai îndelungată. Tehnologia IPS de la LG, va face ca acest televizor LED LG 42LB5500 să aibă imagini mai clare și un ecran mult mai rezistent decât cel al altor televizoare, iar tipul de redare Full HD va aduce o rezoluție foarte mare, implicit o imagine cu o calitate superioară, astfel televizorul va reda culori reale ale imaginii originale. În general televizoarele LG, au cel  mai bun unghi de vizibilitate al imaginii care se datorează tot tehnologiei IPS. LG 42LB5500De asemenea acest televizor, beneficiază de funcția Standby Mode Zero, care va face ca ecranul televizorului dumneavoastră să se stingă atunci când veți folosi televizorul doar pentru a asculta muzică. Puteți vedea acum cu foarte mare ușurință filmele dumneavoastră favorite direct de pe un memory stick conectat prin USB la televizor, dar și poze, imagini și fișiere audio, chiar și de pe celelalte dispozitive mobile din casă precum: tabletă, telefon, laptop. Televizorul LG 42LB5500 vă oferă și funcția specială Clear Voice care II, care va face ca în timpul vizionării unui film vocile actorilor să fie evidențiate pentru  a avea o calitate și o claritate mult mai mare.

În ceea ce privește dimensiunile televizorului LG 42LB5500, el are 959 x 570 x 56.2 mm fără stand și 959 x 611 x 218 mm cu stand, o greutate de  9.5 kg, un consum de  51W, și alte funcții și calități superioare : TeleText 1000 pagini, MHL 2.0, SimpLink, Motion eye care (Intelligent Sensor), EPG 8 zile, Smart Energy Saving. Acesta deține un port HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare Scart, o intrare component , o intrare video composite, ieșire audio optică, tuner digital DVB-T, DVB-C, și un player multimedia integrat. Legat de imagine, televizorul are diverse calități superioare precum : MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Wizard III, și Dolby Digital.

Televizorul LED LG 42LB5500, 106 cm, Full HD, impresionează prin design, prin calități tehnice extraordinare, și printr-o rezistență mult mai mare a ecranului  care își revine foarte ușor în cazul unui șoc sau a unei bruscări accidentale. La un preț foarte accesibil oricărui buzunar, acesta este o achiziție ideală pentru  casa și familia dumneavoastră.
sfatuitor

LG 42LB5500

Televizor LED, 106 cm, Full HD

Televizorul LED LG 42LB5500, 106 cm, Full HD,  este un produs al firmei LG care vine pe piață cu câteva tehnologii noi și distincte de cele folosite de brandurile concurente. LG, un brand de renume mondial, este cunoscut prin produse electronice extrem de performante și rezistente pe care anual le distribuie tuturor magazinelor electronice și electrocasnice. Televizorul LG 42LB5500, are o diagonală extrem de generoasă, de 106 cm și un ecran de tip LED care va face să economisim la factura de ...
8.5 Scor Total
Televizorul familiei tale

Televizor LED LG 42LB5500, 106 cm, Full HD,

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.44 (5 votes)
LG 42LB5500 Televizor LED

106 cm, Full HD, Triple XD Engine

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns