LG 42LB5610 – LED de calitate superioara

sfatuitor b1Televizorul LED LG 42LB5610, 106 cm, Full HD este produs de către firma LG binecunoscută pentru fabricarea unor gadgeturi și aparaturi electronice de ultimă oră. La ora actuală LG deține o mare parte din vânzările de produse electronice, asta mai ales datorită faptului că LG ne furnizează produse extrem de bune, perfomante și capabile, în pas cu noile tendințe multimedia.

Televizorul LG 42LB5610 de ultimă generație, ne oferă o intreagă serie de posibilități pe care la celelalte branduri concurente nu le întâlnim, și putem face referire la funcția  LG Time Machine, prin care nu mai este o problemă faptul că nu putem viziona un program în momentul derulări, deoarece toate programele TV pot fi înregistrare și urmărite în prealabil în funcție de disponibilitatea pe care o avem, tocmai pentru a nu pierde din emisiunile noastre preferate. Tehnologia IPS utilizata de LG, face ca acest televizor să aibă imagini mai clare , mai bune și un ecran mai rezistent decât celelalte televizoare. De asemenea tot această tehnologie dă o mai mare claritate tuturor imaginilor aflate în mișcare, și reduce efectul de distorsionare al culorilor, având un contrast foarte bun din orice unghi al ecranului.

LG 42LB5610Ecranul televizorului LG 42LB5610 este solid, rezistent la șocuri, iar în cazul unei bruscări își revine la normal mult mai rapid decât celelalte ecrane cu cristale lichide. Tehnologia Picture Whizard permite privitorului să modifice luminozitatea imaginilor după bunul său plac, iar alături de funcția Clear voice II care recunoaște și mărește automat volumul vocilor dintr-un film sau un documentar, vor face ca vizionarea la TV să devină o plăcere .  De asemenea acest televizor permite conectarea la USB a unui memory Stick, de pe care putem viziona un film sau o imagine, iar precum toate televizioarele LG sunt certificate DivX HD, pot reda videoclipuri și filme la o rezoluție foarte mare.

Specificații și caracteristici speciale ale televizorului LG 42LB5610: tehnologia Full HD va oferi o calitate a imaginilor impecabilă, aducând cu sine o rezoluție de două ori mai mare 1920 x 1080,  are o diagonală de 106 cm, , un aspect al imaginii de 16:9, un Tuner Digital, DVB-T, DVB-C, un player multimedia integrat, un port HDMI, o intrare scart, o intrare USB, o intrare component, o intrare video composite, Virtual Surround, ieșire sunet de 2×10 W , TeleText 1000 pagini, Motion eye care, EPG 8 zile, consumă doar 52 de W, are dimensiuni de 961 x 610 x 218 mm și o greutate de 9.5 kilograme.

Acest televizor LED LG 42LB5610, 106 cm, Full HD dispune și de o funcție numită Standby Mode Zero dar și Smart Energy Saving care permit ecranului să intre în stare de hibernare și să nu consume energie atunci când doar ascultăm muzică iar ecranul nu este folosit. Având în vedere calitățile extraordinare a acestui televizor LG, dar și noutățile pe care le aduce cred că orice pasionat de tehnică și- ar dori să aibă un astfel de televizor care se găsește la un preț rezonabil și poate fi considerat o achiziție de perspectivă.
sfatuitor

Televizorul LED LG 42LB5610, 106 cm, Full HD este produs de către firma LG binecunoscută pentru fabricarea unor gadgeturi și aparaturi electronice de ultimă oră. La ora actuală LG deține o mare parte din vânzările de produse electronice, asta mai ales datorită faptului că LG ne furnizează produse extrem de bune, perfomante și capabile, în pas cu noile tendințe multimedia. Televizorul LG 42LB5610 de ultimă generație, ne oferă o intreagă serie de posibilități pe care la celelalte branduri ...
9 Scor Total
LED de calitate superioara

Televizor LED LG 42LB5610, 106 cm, Full HD

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.52 (5 votes)

LG 42LB5610 Televizor LED

Full HD, 106 cm, Triple XD Engine

Tag-uri:, , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns