Liebherr CUP 3011 – Combina frigorifica

sfatuitor b1

Combina frigorifică Liebherr CUP 3011, 284 l, A+, Alb, se face remarcată prin calitățile de excepție și prin rezistența în timp de care acest produs dă dovadă. Firma germană Liebherr, garantează pentru produsele electrocasnice pe care le fabrică și care sunt de o calitate net superioară altor branduri existente pe piață. Seria Liebherr CUP 3011, deține funcția automată SuperFrost, care economisește foarte multă energie electrică, reduce rapid temperatura la -32 grade, crează aerul rece prin care păstrează vitaminele vitale ale alimentelor.

Liebherr CUP 3011În ceea ce privește consumul de energie, această combină frigorifică se află în clasa A+, având un consum redus de energie și astfel nu veți plăti foarte mult la facura de la energia electrică. Absolut toate rafturile intermediare  pot fi extrase astfel încât întreg spațiul interior poate fi utilizat liber pentru alimentele de congelat voluminoase. Sistemul SmartFrost al acesteia, va face ca acoperirea cu brumă a spațiului din interior și a produselor congelate, este redusă substanțial. Datorită ușilor reversibile ale combinei frigorifice Liebherr CUP 3011, acum veți putea alege locul preferat unde veți situa combina frigorifică, lăsând liberă alegerea părții în care se va deschide ușa acesteia.

Congelatorul are trei compartimente, are un sistem de dezghețare manual, iar capacitatea de congelare este de 7 kg/24h.Frigiderul are un număr de trei rafturi fabricate din sticlă, are trei suporturi pe ușă, un compartiment pentru legume, fructe, tavă pentru gheață, și dispune de funcția specială Smart Freeze .Seria Liebherr CUP 3011, are un termostat reglabil, dispune de iluminare interioară, are dimensiuni de 180 x 55 x 62.8 cm, un volum al congelatorului de 85 de litri, un volum al frigiderului de 199 litri și un consum de energie electrică de 277 kwh/an.

Combina frigorifică Liebherr CUP 3011, 284 l, A+, Alb, este un produs de marcă, foarte bun, rezistent, cu un preț foarte accesibil, extrem de modern și de util în bucătăria dumneavoastră, de asemenea design-ul extrem de elegant va da un aer de modernism casei implicit bucătăriei dumneavoastră.

sfatuitor

Combina frigorifică Liebherr CUP 3011, 284 l, A+, Alb, se face remarcată prin calitățile de excepție și prin rezistența în timp de care acest produs dă dovadă. Firma germană Liebherr, garantează pentru produsele electrocasnice pe care le fabrică și care sunt de o calitate net superioară altor branduri existente pe piață. Seria Liebherr CUP 3011, deține funcția automată SuperFrost, care economisește foarte multă energie electrică, reduce rapid temperatura la -32 grade, crează aerul rece prin ...
9.5 Scor Total
Liebherr CUP 3011 - O alegere inteligenta

Combina frigorifica Liebherr CUP 3011, 284 l, A+, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.42 (26 votes)
Liebherr CUP 3011 Combina Frigorifica

Capacitate 284 l, Clasa A+, Culoare Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Istudor septembrie 25, 2015 at 3:51 pm

    Am luat combina frigorifica Liebherr CUP 3011 in urma cu 5 luni la oferta si pot sa spune ca isi respecta renumele. Calitatea materialelor este ireprosabila. Pacat ca Liebherr este o marca mai putin folosita la noi in tara. RECOMAND!

Lasa un raspuns