Mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480X

sfatuitor b1

Mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480X, 1400 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, 16 Programe, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Arctic care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Indesit Innex XWDE 961480X, este A având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia electrică.
Programul special Sport, al seriei Indesit Innex XWDE 961480Mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480XX se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat. Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice.
Programele și funcțiile de care dispune seria Indesit Innex XWDE 961480X sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport și un Program încălțăminte. Mașina de spălat are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 4200 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 9 kg, o capacitate de uscare de 6 kg și un consum anual de apă de 19000 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 60.5 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 62 de litri. De asemenea mașina deține programe Express și 12 programe pentru uscare.
Mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480X, 1400 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, 16 Programe, Alb, este un produs de marcă extrem de căutat datorită funcțiilor multiple, datorită programelor care vor facilita spălarea hainelor dumneavoastră și a familiei, de asemenea prețul extrem de accesibil și design-ul elegant vor face ca această mașină să devină o achiziție de perspectivă pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns