Mașina de spălat rufe 6th Sence Whirlpool AWOC 70100

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe 6th Sence Whirlpool AWOC 70100, 1000 RPM, 7 kg, A++, Alb, este un produs electrocasnic extraordinar de bun, de rezistent care vă va ușura foarte mult munca din casa dumneavoastră. Firma Whirlpool este foarte cunoscută prin produsele electrocasnice de marcă pe care le fabrică, dar și prin prețurile extrem de accesibile ale acestora care pot fi achiziționate cu mare ușurință de oricare persoană care își dorește un produs electrocasnic de la această firmă.
Mașina de spălat rufe 6th Sence Whirlpool AWOC 70100Acest produs are un consum energetic mai redus decât alte produse din aceeiași gamă, are un tip de afișaj LCD o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1000 rpm. În ceea ce privește culoarea și design-ul, veți putea foarte ușor să accesorizați mașina cu interioriul casei dumneavoastră. Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.
Funcțiile pe care mașina Whirlpool AWOC 70100, le are sunt: Eco ball, Star/Pauză și spălare rapidă. Zgomotul produs în timpul centrifugării este de 74 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 84.5 x 59.5 x 57.5 cm tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 72 de litri. Programele de care dispune seria Whirlpool AWOC 70100, sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice și Program lână.
Mașina de spălat rufe 6th Sence Whirlpool AWOC 70100, 1000 RPM, 7 kg, A++, Alb, vă va satisface în totalitate toate așteptările dumneavoastră în materie de spălat haine, oferind acestora aceeiași prospețime ca și cum ar fi noi. Prețul foarte accesibil și bun având în vedere raportul calitate preț va face ca această mașină de spălat să fie o achiziție care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns