Mașina de spălat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000

sfatuitor b1
Mașina de spălat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor.Firma Whirlpool înzestrează această mașină cu o serie întreagă de calități și de tehnologii de ultimă oră, care vă va facilita spălatul rufelor, având acum ocazia de a folosi câteva programe de spălat cu totul speciale.
Tehnologia modernă a seriei Whirlpool AWO/C61000 Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică. În ceea ce privește consumul de energie electrică produsul se află în clasa energetică A++, astfel încât dumneavoastră nu veți avea de plătit foarte Mașina de spălat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, mult la factura de la curent și astfel veți putea economisi bani la bugetul familiei.
Seria Whirlpool AWO/C61000 are un consumul mediu anula de apă pe care mașina îl are este de 8000 litri, zgomotul produs în timpul centrifugării este de 76 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 52 cm tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 42 de litri. Programele de care dispune seria Whirlpool AWO/C61000 sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice, Program lână de asemenea deține funcția de programare întârziată.
Mașina de spălat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns