Masina de spalat rufe Arctic AFD6200A++, capacitate de 6 kg

Mașina dsfatuitor b1e spălat rufe Arctic AFD6200A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic foarte bun, rezistent cu un design elegant, a cărui preț vă oferă posibilitatea să-l achiziționați fără probleme. Firma Arctic este deja cunoscută pe piața mondială datorită produselor extrem de bune pe care le fabrică tocmai pentru a servi cumpărătorilor din întreaga lume.

Masina de spălat rufe  Arctic AFD6200APentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce zgomot, specialiștii de la Arctic au creat panourile laterale alee mașinii ăn formă de S tocmai pentru a produce cât mai puține vibrații. Seria Arctic AFD6200A++, dispune de un ecran care vă va afișa în timpul efectuării programului timpul rămas. Opțiunea amânare oprire vă va oferi posibilitatea de a vă programa spălarea rufelor dumneavoastră in intervalul de timp pe care vi-l doriți.

Funcția Aqua Safe pe care seria Arctic AFD6200A++, o deține este un sistem special conceput pentru reglarea automată a consumului de apă și al controlului excesului de apă. Folosind cantitatea optimă de apă la fiecare spălare, faci economii importante pe termen lung. Mașinile de spălat Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui, asigurând utilizarea integrală a acestuia. Arctic recomandă opțiunea Eco Dose de spălare, deoarece optimizează performanța mașinii de spălat rufe, eliberând detergentul chiar la momentul potrivit.

În ceea ce  consumul de energie electrică  clasa de eficiență A ++ vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic AFD6200A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1200 rmp, o capacitate de încărcare de 6 kg, un tip de afișaj LCD, un consum mediu anual de 8800, și dimensiuni de 84 x 60 x 51 cm. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program prespălare, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program Mix, program Sport și Program de spălare manuală.

Mașina de spălat rufe Arctic AFD6200A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb,, este un produs extrem de bun și de rezistent cu o gamă variată de programe care va satisface nevoile dumneavoastră, va efectua spălarea hainelor dumneavoastră în cel mai scurt timp iar acestea vor fi extrem de curate și vor avea un aspect impecabil.Dacă vă doriți un produs bun, rezistent și cu un preț foarte accesibil această mașină de spălat este alegerea cea mai potrivită pentru casa dumneavoastră.

 

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Arctic AFD6200A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic foarte bun, rezistent cu un design elegant, a cărui preț vă oferă posibilitatea să-l achiziționați fără probleme. Firma Arctic este deja cunoscută pe piața mondială datorită produselor extrem de bune pe care le fabrică tocmai pentru a servi cumpărătorilor din întreaga lume. Pentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce zgomot, specialiștii de la Arctic au ...
9 Scor Total
Arctic AFD6200A++ este o alegere excelenta

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Arctic AFD6200A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.49 (21 votes)
Arctic AFD6200A++ Masina de spalat rufe

6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns