Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Firma Arctic înzestrează această mașină cu o serie întreagă de calități și de tehnologii de ultimă oră, care vă va facilita spălatul rufelor, având acum ocazia de a folosi câteva programe de spălat cu totul speciale.

Pentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce zgomot, specialiștii de la Arctic au creat panourile laterale alee mașinii ăn formă de S tocmai pentru a produce cât mai puține vibrații. Seria Arctic ALD5000A++, dispune de un ecran care vă va afișa în timpul efectuării programului timpul rămas. Opțiunea amânare oprire vă va oferi posibilitatea de a vă programa spălarea rufelor dumneavoastră in intervalul de timp pe care vi-l doriți.
Funcția Child Lock vă va perMașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++mite blocarea mașiii de spălat astfel încât aceasta să nu poată fi deschisă de către copii dumneavoastră, iar în acest fel copii vor fi feriți de eventuale pericole, Arctic recomandă opțiunea Eco Dose de spălare, deoarece optimizează performanța mașinii de spălat rufe, eliberând detergentul chiar la momentul potrivit.

În ceea ce consumul de energie electrică clasa de eficiență A ++ vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic ALD5000A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1000 rmp, o capacitate de încărcare de 5 kg, un tip de afișaj LED, un consum mediu anual de 7260, și dimensiuni de 84 x 60 x 51 cm. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program prespălare, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program Mix, program Sport și Program de spălare manuală.

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs extrem de bun, de rezistent, cu calități de spălare superioare, cu un preț foarte bun și rezonabil care vă va oferi satisfacții de viitor fiind o achiziție care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Firma Arctic înzestrează această mașină cu o serie întreagă de calități și de tehnologii de ultimă oră, care vă va facilita spălatul rufelor, având acum ocazia de a folosi câteva programe de spălat cu totul speciale. Pentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce ...
10 Scor Total
Arctic ALD5000A++

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Evaluare Vizitatori: 4.1 (1 votes)
Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns