Mașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++

sfatuitor b1
Mașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs deosebit de bun din gama produselor electrocasnice de la Arctic. Acest brand deja foarte cunoscut vă oferă cea mai bună calitate și siguranță dar și longevitate în timp în produse pe care vi le oferă dar și în prețurile foarte rezonabile ale acestora. Specialiștii de la Arctic au conceput un design special al panourilor laterale ale mașinii de spălat, cu striații in forma de S, care au rolul de a reduce nivelul vibrațiilor și, implicit, al zgomotului din timpul spalarii.
Funcția Aqua Safe pe care seria Arctic ALD5200A++, o deține este un sistem special conceput pentru reglaMașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++, rea automată a consumului de apă și al controlului excesului de apă. Folosind cantitatea optimă de apă la fiecare spălare, faci economii importante pe termen lung. Mașinile de spălat Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui, asigurând utilizarea integrală a acestuia. Arctic recomandă opțiunea Eco Dose de spălare, deoarece optimizează performanța mașinii de spălat rufe, eliberând detergentul chiar la momentul potrivit.
În ceea ce consumul de energie electrică clasa de eficiență A ++ vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic ALD5200A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1200 rmp, o capacitate de încărcare de 5 kg, un tip de afișaj LED, un consum mediu anual de 7260, dimensiuni de 84 x 60 x 47 cm, și 55 de kg. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program prespălare, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program Mix, program Sport și Program de spălare manuală.
Mașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs extrem de bun la un preț foarte mic, care vă ca ușura foarte mult munca dumneavoastră din casă. Achiziționând acest produs veți reuși să spălați hainele dumneavoastră într-un timp scurt și favorabil programului dumneavoastră. Dacă vă doriți o mașină de spălat bună și ieftină nu ezitați să o cumpărați.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns