Masina de spalat rufe Arctic EF6100+, capacitate de 6 kg

sfatuitor b1Mașina de spălat rufe Arctic EF6100+, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A+, este un produs de top al brandului Arctic care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Arctic este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au.

Masina de spalat rufe Arctic EF6100+În ceea ce  consumul de energie electrică  clasa de eficiență A +, vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic EF6100+, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1000 rmp, o capacitate de încărcare de 6 kg, un tip de afișaj clasic, un consum mediu anual de apă de 10340, dimensiuni de 84 x 60 x 47 cm, și 55 de kg. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program lână, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program sintetice, Program delicate, și Program de spălare manuală.

Funcția Design-S –Shape va face ca dumneavoastră să puteți spăla hainele chiar și pe timpul nopții deoarece cei de la Arctic au conceput pereții laterali ai mașinii cu striații în formă de S care vor produce cât mai puțin zgomot. Existența sistemului de control al balansului va distribui uniform rufele în interiorul tamburului astfel încât acestea se vor curăța mult mai bine iar zgomotul din timpul stoarcerii va fi diminuat.

Mașina de spălat rufe Arctic EF6100+, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A+, este un produs extrem de bun, de rezistent, dispune de niște calități extraordinare, de un design deosebit și are un preț accesibil oricărui buzunar. Dacă doriți achiziționarea unei mașini de spălat în conformitate cu tehnologiile de ultimă oră, aceasta este alegerea cea mai bună pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Arctic EF6100+, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A+, este un produs de top al brandului Arctic care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Arctic este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au. În ceea ce  consumul de energie electrică  clasa de eficiență A +, vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de ...
9.5 Scor Total
Arctic EF6100+ este alegerea potrivita

Masina de spalat rufe Arctic EF6100+, cu incarcare frontala, 1000 RPM, capacitate 6 kg, Clasa A+

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.85 (2 votes)
Arctic EF6100+ Masina de spalat rufe

1000 RPM, 6 kg, Clasa A+

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns