Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN

sfatuitor b1Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN, 1200 RPM, 6.5 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Whirlpool WTLS65912 ZEN este A+++, având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia electrică. Aceasta are un tip de încărcare vertical fapt ce va permite incorporarea mașinii într-un spațiu mai redus, are un tip de afișaj LCD și o capacitate de încărcare de 6.5 kg. Consumul de apă al unui program standard este de 45 litri iar consumul la energie electrică este de 0.85 kwh, de asemenea greutatea totală a mașinii de spălat este de 58 kg.Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN

Datorită tehnologiei unice Zen de la Whirlpool, noul top loader este cea mai silențioasă mașină cu încărcare verticală de pe piață, oferind performanță ridicată într-o liniște aproape totală: formula perfectă pentru relaxare totală, ziua sau noaptea. Programele de care beneficiază această mașină de spălat haine sunt absolut necesare dar totodată extrem de benefice și anume: Program rapid, Program prespălare, Program 15 minute, , Program bumbac, Program lână, Program sintetice, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program închise, Program deschise și Program Mix.

Seria Whirlpool WTLS65912 ZEN dispune de Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică. Tipul de încărcare este verticală, iar viteza de centrifugare al mașinii este de 1200 rpm.

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN, 1200 RPM, 6.5 kg, Clasa A+++, este un produs de marcă extrem de căutat datorită funcțiilor multiple, datorită programelor care vor facilita spălarea hainelor dumneavoastră și a familiei, de asemenea prețul extrem de accesibil și design-ul elegant vor face ca această mașină să devină o achiziție de perspectivă pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns