Mașina de spălat rufe cu încarcare verticală Whirlpool WTLS70812

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe cu încarcare verticală Whirlpool WTLS70812 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs al brandului Whirlpool, care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. Firma Whirlpool este foarte cunoscută pe piața electrocasnicelor prin multitudinea de produse extrem de bune și de rezistente pe care le fabrică. Aceasta are un tip de încărcare verticală fapt ce va permite incorporarea mașinii într-un spațiu mai redus, are un tip de afișaj LCD o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm. Clasa energetică a mașinii este A+++, una foarte bună, care vă va ajuta să economisiți la bugetul personal, deoarece mașina consumă foarte puțin, iar la sfârșitul lunii factura de la energia electrică nu va constitui o problemă.Mașina de spălat rufe cu încarcare verticală Whirlpool WTLS70812

Programul de 15 minute va face acum posibiliă curățarea hainelor dumneavoastră într-un timp mai scurt , fiind creat în special pentru hainele foarte puțin murdare, astfel dumneavoastră veți economisi și apă dar și energie electrică. Tehnologia modernă a seriei Whirlpool WTLS70812 Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.

Funcțiile pe care mașina Whirlpool WTLS70812 le are sunt: sistemul de siguranță împoytriva copiilor.C onsumul mediu anula de apă pe care mașina îl are este de 8000 litri, zgomotul produs în timpul centrifugării este de 76 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 90 x 40 x 60 cm tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 42 de litri. Programele de care dispune seria Whirlpool WTLS70812 sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice și Program lână.

Mașina de spălat rufe cu încarcare verticală Whirlpool WTLS70812 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns