Mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE81283XW

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE81283XW, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, este un produs electrocasnic deosebit de bun, de necesar și de util în casa dumneavoastră. Binecunoscutul brand Indesit creează anual mașini de spălat din ce în ce mai bune și mai performante în pas cu noile tendințe din tehnologie.
Indesit aduce un program și o funcție nouă a acestei serii, accesând funcția Innex murdăria rufelor dumneavoastră se va alimina în doar 50 de minute. Ciclul de îndepărtare a mirosurilor din hainele dumneavoastră, va elimina mirosurile persistente din haine prin mișcarea specială a cuvei mașinii. Mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE81283XWCu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice. Clasa de eficiență energetică A+++, vă va aduce acum îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește consumul de energie electrică deoarece aceasta va consuma foarte puțin iar dumneavoastră veți reuși să economisiți la bugetul familiei dumneavoastră.Programele și funcțiile de care dispune seria sunt Indesit Innex XWE81283XW: Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport și un Program încălțăminte. Mașina de spălat are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1200 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 8 kg și un consum anual de apă de 8391 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 60.5 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 40 litri.
Mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE81283XW, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, este un produs deosebit a cărui preț vă va facilita deosebit de mult achiziționarea produsului, totodată funcțiile speciale și tehnologiile deosebite vă vor aduce performanța chiar la dumneavoastră acasă, vă va ușura munca și vă va oferi o calitate a spălării rufelor dumneavoastră. Dacă doriți un produs ieftin dar cu o performanță ridicată, această mașină de spălat este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns