Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Firma Indesit aduce acum câteva sisteme și tehnologii total noi, care vă vor ușura foarte mult munca și vor reduce considerabil consumul de energie al mașinii de spălat.
Consumul de energie al mașinii este unul mic, care vă va permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea folosi fără grijă mașina chiar și pentru mai multe spălări fără să vă faceți griji pentru factura de la energie. Programele și funcțiile de care dispune seria Indesit IWD 61051 C ECO, sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport, program încălțăminte și program intensiv.Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO
Mașina de spălat Indesit IWD 61051 C ECO, are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1000 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 6 kg și un consum anual de apă de 8643 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 52 litri.
Modelul Indesit IWD 61051 C ECO, deține Funcția Eco Time, a mașinii permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt, opțiunea Energy Saver va fi disponibilă la încărcăturile de rufe din bumbac, sintetice și jeans, permițând o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă. Programul special Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat. Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice.
Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb, este produsul ideal care va mulțumi în totalitate necesitățile dumneavoastră în materie de spălat rufe.Cu un design foarte elegant care vă va permite să îi găsiți locul în casa dumneavoastră foarte ușor și cu un preț foarte rezonabil oricui, această mașină ar trebui să fie nelipsită din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Firma Indesit aduce acum câteva sisteme și tehnologii total noi, care vă vor ușura foarte mult munca și vor reduce considerabil consumul de energie al mașinii de spălat. Consumul de energie al mașinii este unul mic, care vă va permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea ...
9.5 Scor Total
Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este un produs deosebit de bun.

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Evaluare Vizitatori: Be the first one!
Indesit IWD 61051 C ECO

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns