Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb, este un produs de top al brandului Indesit care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Indesit este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au.Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051
Mașina de spălat Indesit IWD 71051 are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1000 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 7 kg și un consum anual de apă de 9303 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 52 de litri.
Funcția Eco Time, a mașinii permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt, opțiunea Energy Saver va fi disponibilă la încărcăturile de rufe din bumbac, sintetice și jeans, permițând o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă. Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice.
Programul special Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat. Consumul de energie este unul mic, care vă va permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea folosi fără grijă mașina chiar și pentru mai multe spălări fără să vă faceți griji pentru factura de la energie. Programele și funcțiile de care dispune seria Indesit IWD 71051 sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport, existența unui selector de centrifugare, și un sistem Overflow.
Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb, este un produs extrem de bun, de rezistent, dispune de niște calități extraordinare, de un design deosebit și are un preț accesibil oricărui buzunar. Dacă doriți achiziționarea unei mașini de spălat în conformitate cu tehnologiile de ultimă oră, aceasta este alegerea cea mai bună pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb, este un produs de top al brandului Indesit care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Indesit este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au. Mașina de spălat Indesit IWD 71051 are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1000 rpm, un ...
10 Scor Total
Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051 este un produs foarte bun.

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb

Evaluare Vizitatori: Be the first one!
Indesit IWD 71051, 1000 RPM

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb

Tag-uri:, , , , , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns