Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, un produs de top al brandului Indesit care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Indesit este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au. Culoarea albă a mașinii va da un aspect de curat și de proaspăt încăperii dumneavoastră și vă va facilita accesorizarea mașinii de spălat cu orice altă culoare a băii sau a bucătăriei dumneavoastră.Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W
Programul special Sport, al seriei Innex Indesit XWSA 61253 W, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat. Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice. Clasa de eficiență energetică A+++, vă va aduce acum îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește consumul de energie electrică deoarece aceasta va consuma foarte puțin iar dumneavoastră veți reuși să economisiți la bugetul familiei dumneavoastră.
Programele și funcțiile de care dispune seria Innex Indesit XWSA 61253 W sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport și un Program încălțăminte. Mașina de spălat are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1200 rpm, un tip de afișaj LED, o capacitate de încărcare de 6 kg și un consum anual de apă de 8391 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 40 litri.
Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, un produs de top al brandului Indesit care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Indesit este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au. Culoarea albă a mașinii va da un aspect de curat și de proaspăt încăperii dumneavoastră și vă va facilita ...
10 Scor Total
Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs extrem de eficient

Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Evaluare Vizitatori: 3.09 (5 votes)
Innex Indesit XWSA 61253 W

Mașina de spălat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns