Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs deosebit de bun din gama produselor electrocasnice de la Arctic. Acest brand deja foarte cunoscut vă oferă cea mai bună calitate și siguranță dar și longevitate în timp în produse pe care vi le oferă dar și în prețurile foarte rezonabile ale acestora. Firma Indesit aduce acum un design slim care va permite incorporarea mașinii într-un spațiu chiar și mai mic, fiind o calitate extrem de benefică pentru cei care nu au un spațiu foarte generos.Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO
Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice. Funcția Eco Time, a mașinii permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt, opțiunea Energy Saver va fi disponibilă la încărcăturile de rufe din bumbac, sintetice și jeans, permițând o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă. Programul special Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat.
Mașina de spălat SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1200 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 6 kg și un consum anual de apă de 8391 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 40 litri.
Consumul de energie este unul mic, care vă va permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea folosi fără grijă mașina chiar și pentru mai multe spălări fără să vă faceți griji pentru factura de la energie. Programele și funcțiile de care dispune seria SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport, existența unui selector de centrifugare, un sistem de detectare a spumei și un sistem de programare întârziată.
Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns