Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs al brandului Indesit, care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. Firma Indesit este foarte cunoscută pe piața electrocasnicelor prin multitudinea de produse extrem de bune și de rezistente pe care le fabrică.
Modelul Slim Indesit IWSNE 61253 C, aduce acum un design care va permite incorporarea mașinii într-un spațiu chiar și mai mic, fiind o calitate extrem de benefică pentru cei care nu au un spațiu foarte generos. Funcția Eco Time, a mașinii permite spălarea unei încărcături Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 Cmai mici de haine într-un timp mult mai scurt, opțiunea Energy Saver va fi disponibilă la încărcăturile de rufe din bumbac, sintetice și jeans, permițând o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă. Programul special Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care acum veți putea să-i spălați în interiorul mașinii de spălat. Cu opțiunea Delay Timer, veți putea programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face fără probleme toate treburile casnice.
Mașina de spălat Indesit IWSNE 61253 C are un tip de încărcare frontală, o viteză de centrifugare de 1200 rpm, un tip de afișaj LCD, o capacitate de încărcare de 6 kg și un consum anual de apă de 9303 l. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, tamburul este fabricat din inox iar volumul tamburului este de 40 litri.
Consumul de energie este unul mic, care vă va permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea folosi fără grijă mașina chiar și pentru mai multe spălări fără să vă faceți griji pentru factura de la energie. Programele și funcțiile de care dispune seria Indesit IWSNE 61253 C sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport, existența unui selector de centrifugare, un sistem de detectare a spumei, un sistem de programare întârziată totodată mașina vă permite setarea temperaturii la care veți spăla hainele.
Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns