Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 91400

sfatuitor b1
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 91400, 6th Sense Colours, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, este un produs al firmei Whirlpool extrem de bun și căutat aflându-se în gama produselor cele mai performante din întreaga lume. Acest brand foarte cunoscut aduce tehnologii de ultimă oră mașinilor de spălat pe care le fabrică, oferindu-le o mai mare reistență în timp.Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 91400
În ceea ce privește consumul de energie electrică, mașina se află în clasa energetică A+++, astfel dumneavoastră veți consuma foarte puțin curent și veți reuși să economisiți la bugetul personal sau la bugetul familiei. Tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 42 de litri. Programele de care dispune seria Whirlpool AWO/C 91400 sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program baby, Program delicate, Program Jeans, Program sintetice, Program lână și Program Mix.
Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică. Zgomotul produs în timpul centrifugării este de 77 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 55 cm iar greutatea totală este de 71 kg. În ceea ce privește design-ul mașina are un aspect plăcut, pe culoarea alb având o capacitate de încărcare de 9 kg, o putere de centrifugare de 1400 rpm, o încărcare frontală, și un tip de afișaj LCD, unde veți putea vedea programul selectat și timpul rămas din programul dumneavoastră.
Având în vedere raportul calitate preț, această mașina de spălat, are un preț deosebit de convenabil și de accesibil oricărui buzunar, luând în calcul faptul că acest produs îmbină tehnologii de ultimă oră tocmai spre a vă satisface necesitățile și a vă ușura munca dumneavoastră din casă.
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 91400, 6th Sense Colours, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, este un produs ce merită să se afle în casa dumneavoastră prin facilitățile deosebite de care dispune, prin programele avantajoase și econome pe care le deține, dar și printr-un preț care nu vă va crea probleme în cazul achiziționării acestei mașini.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns