Mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71200

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71200, 6th Sense Colours, Slim, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, este un produs de top al brandului Whirlpool care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Whirlpool este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au.
În ceea ce consumul de energie electrică clasa de eficiență A +, vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Seria Whirlpool AWS 71200, beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 7 kg, un tip de afișaj LCD, are o putere de centrifugare de 1200 rpm și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinii dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic.Mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71200
Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică. Zgomotul produs în timpul centrifugării este de 75 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 55 cm iar greutatea totală este de 61 kg. Programul de 15 minute va face acum posibiliă curățarea hainelor dumneavoastră într-un timp mai scurt , fiind creat în special pentru hainele foarte puțin murdare, astfel dumneavoastră veți economisi și apă dar și energie electrică.
Programele de care dispune seria Whirlpool AWS 71200, sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice, Program lână, Program Mix, Jeans Baby și Aqua Eco.
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71200, 6th Sense Colours, Slim, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, este un produs extrem de bun și de rezistent cu o gamă variată de programe care va satisface nevoile dumneavoastră, va efectua spălarea hainelor dumneavoastră în cel mai scurt timp iar acestea vor fi extrem de curate și vor avea un aspect impecabil.Dacă vă doriți un produs bun, rezistent și cu un preț foarte accesibil această mașină de spălat este alegerea cea mai potrivită pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns