Mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, 6th Sense, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb, este un produs electrocasnic extraordinar de bun, de rezistent care vă va ușura foarte mult munca din casa dumneavoastră. Firma Whirlpool este foarte cunoscută prin produsele electrocasnice de marcă pe care le fabrică, dar și prin prețurile extrem de accesibile ale acestora care pot fi achiziționate cu mare ușurință de oricare persoană care își dorește un produs electrocasnic de la această firmă.
Această mașină de spălat deține un CIM motor care acum va fi mai rezistent, fiind mult mai silențios, având mai puține vibrații și având o eficiență energetică crescută. Inovativa Tehnologie Zen va înlocui iclasica curea cu un motor performant legat direct de tambur oferindu-vă Mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, ca principale beneficii mai putine vibrații si implicit mai puțin zgomot. Tehnologia modernă a seriei Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.
Funcțiile pe care mașina Whirlpool Supreme Care FSCR90425 le are sunt: sistemul Freshcare, sistemtul de control al balansului, Motor direc Drive și Soft Move. Consumul mediu anual de apă pe care mașina îl are este de 10800 litri, zgomotul produs în timpul centrifugării este de 69 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 49 db, dimensiunile mașinii sunt de 90 x 40 x 60 cm tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 58 de litri. Programele de care dispune seria Whirlpool Supreme Care FSCR90425 sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice, Program lână și Program Centrifugare.
Mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, 6th Sense, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb, are o capacitate de 9 kg, o încărcare frontală, un tip de afișaj LCD și o viteză de centrifugare de 1400. Dacă doriți un produs deosebit de bun, cu un preț rezonabil și foarte accesibil pentru buzunarul dumneavoastră, această mașină de spălat este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns