Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, este un produs electrocasnic de marcă din categoria produselor fabricate de firma Mitsubishi care este extrem de cunoscută prin produsele foarte bune și rezistente pe care le lansează pe piață. Încălzirea globală este un factor important în încălzirea  de la an la an a anotimpului estival care ne aduce temperaturi din ce în ce mai ridicate, astfel existența unui aparat de aer condiționat în casa dumneavoastră este absolut necesară.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VASeria Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, aduce acum un design deosebit prin liniile curate și neutre, dimensiunile compacte și culoarea „alb pur” care diferențiază linia sistemelor de climatizare MSZ-HJ, facându-le compatibile cu orice tip de mediu. Unitatea externă este compactă, ușoară și silențioasă și poate fi instalată în spații limitate. Sistemul DC Inverter al acestui aparat de aer condiționat este un dispozitiv electronic care permite variația în mod eficient a vitezei compresorului și a puterii livrate de sistemul de climatizare. Făcând o comparație cu sistemele de aer condiționat tradiționale cu viteză fixă (On/Off ), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge inițial la temperatura dorită și o menține stabilă, fără variații care ar putea produce deranj.

Capacitatea de răcire a acestui produs este de 12000 BTU, acesta deține un tip de filtru pentru praf, dispune de o telecomandă care vă va asigura și mai mult confort, deoarece veți putea efectua setările aparatului de aer condiționat fără să vă deplasați din locul în care vă aflați. Ventilatorul dispune de 4 trepte, puterea consumată la încălzire este de 995 W iar puterea consumată la răcire este de 1040 W. Greutatea modelului Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, este de 25 kg iar dimensiunile aparatului de aer condiționat sunt 539 x 699 x 249 mm. În ceea ce privește zgomotul emis de acest aparat de aer condiționat acesta emite un zgomot de 50 de db, ceea ce înseamnă că dumneavoastră nu veți fi deranjați de zgomotul emis.

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, este, un produs extrem de rezistent și de util pentru zilele de vară care sunt foarte călduroase. De asemenea acesta poate fi utilizat și pentru a produce căldură și pentru a vă mări confortul. Prețul acestuia foarte accesibil și rezonabil va face să –l puteți achiziționa cu ușurință și astfel să vă bucurați de tot confortul și facilitățile pe care acesta vi le poate oferi.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, este un produs electrocasnic de marcă din categoria produselor fabricate de firma Mitsubishi care este extrem de cunoscută prin produsele foarte bune și rezistente pe care le lansează pe piață. Încălzirea globală este un factor important în încălzirea  de la an la an a anotimpului estival care ne aduce temperaturi din ce în ce mai ridicate, astfel existența unui aparat de aer condiționat în casa ...
9.5 Scor Total
Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA - O alegere de top

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.13 (32 votes)
Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA Aparat de aer conditionat

Inverter, Capacitate 12000 BTU, Clasa A

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns