Orion T 19D/LED – Ideal pentru camera copilului

sfatuitor b1Televizor LED Orion T 19D/LED, 47 cm, HD, este un produs al firmei Orion dedicat celor care doresc să-și incorporeze un televizor într-un spațiu mai mic, sau de ce nu poate fi un televizor ideal pentru camera copilului.

Brandul pe care acesta îl reprezintă se remarcă prin fabricarea unor televizoare perfomante care folosesc tehnologia LED  a ecranului, care și în cazul acestui televizor este foarte benefică. Tehnologia LED a ecranului oferă o viață mai lungă a acestuia, un consum  de enegie foarte redus și un regim termic relaxat. Diagonala televizorului este una de 47 de centimetri, iar rezoluția este una foarte bună, 1366 x 768. Acesta are si un contrast dinamic bun, care va da claritate imaginilor, o calitate foarte bună a culorilor, aspectul imaginii fiind de 16:9. Placa multimedia integrată  a acestuia va permite cu ușurință conectarea la televizor a unui stick USB dar și a unui telefon mobil prin intermediul cablului USB, și astfel cu foarte mare ușurință vom putea vedea pe ecranul televizorului, pozele, filmele și muzica noastră preferată.

Orion T 19D-LEDTelevizorul LED Orion T 19D/LED dispune de un Tuner Digital DVB-T MPEG4, DVB-C,  are o luminozitate de 400 cd/mp, și un timp de răspuns de 5 ms. Ne pune la dispoziție conexiuni precum: HDMI, D-SUB, SCART, Slot CI+Intrare Pc(D – sub 15 pini), port HDMI, intrare Scart, și intrare USB 2.0.  Dimensiunile acestuia sunt de 468 x 307 x 34 mm fără stand, și de 463 x 341 x 134 mm împreună cu stand și dispune de un Teletext de 1000 de pagini.

Televizorul LED Orion T 19D/LED are un preț foarte bun având în vedere raportul calitate preț, de asemenea este un produs foarte cumpărat, util și dorit de către cumpărători datorită faptului că nu este atât de costisitor, spre diferență de  alte produse electronice din aceeiași categorie, astfel  încât achiziționarea lui nu s-ar face simțită în buzunarul clientului.

Televizorul LED Orion T 19D/LED, 47 cm, HD este ideal pentru casa dumneavoastră, extrem de bun, cu un consum foarte mic de energie, cu o calitate extraordinară a imaginii, si posibilitatea  vizionării a unui film sau a unui meci de fotbal la standarde ridicate , se merită a fi achiziționat și utilizat cu toată încrederea de toți cei care își doresc să aibă în casă un televizor bun.
sfatuitor

Televizor LED Orion T 19D/LED, 47 cm, HD, este un produs al firmei Orion dedicat celor care doresc să-și incorporeze un televizor într-un spațiu mai mic, sau de ce nu poate fi un televizor ideal pentru camera copilului. Brandul pe care acesta îl reprezintă se remarcă prin fabricarea unor televizoare perfomante care folosesc tehnologia LED  a ecranului, care și în cazul acestui televizor este foarte benefică. Tehnologia LED a ecranului oferă o viață mai lungă a acestuia, un consum  de enegie ...
8 Scor Total
Ideal pentru camera copilului

Televizor LED Orion, 47 cm, HD, T 19D/LED

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.43 (8 votes)

Orion T 19D/LED Televizor

LED, 47 cm, HD

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns