Cuptorul electric Casa Black Venezia, LN605

sfatuitor b1

Cuptorul electric Casa Studio Black Venezia, LN605,  este un produs deosebit de bun și de performant din gama produselor pe care firma Casa Studio le produce. Necesitatea unui astfel de produs în bucătărie dumneavoastră este de la sine înțeleasă deoarece un cuptor electric vă va facilita prepararea unor preparate culinare deosebit de sănătoase și de bune pentru întreaga familie. Acest produs are un consum energetic care se încadrează în clasa de eficiență energetică A ceea ce înseamnă că veți economisi la bugetul familiei plătind mai puțin la facura de la curentul electric. Funcțiile de care dispune acest produs sunt: Iluminare cuptor, Coacere conventionala, Rezistenta superioara 1200W, Rezistenta inferioara 1100W, Grill electric 1400W, Termostat, Ventilatie pentru coacere, Programator digital pentru inceputul si sfarsitul coacerii și un led indicator termostat. Acest pachet cuprinde un cuptor electric și o plită electrică totodată capacitatea de care dispunde cuptorul este aceea de 56 litri.Cuptorul deține un afișaj de tip Led iar acesta deține și două butoane rotative care pot fi utilizate manual. Materialul din care este făcut Pachet Studio Casa Black Veneziacuptorul este inoxul iar culoarea acestuia este negrul, care va da o eleganță deosebită și mult bun gust bucătăriei dumneavoastră, oferindu-vă un design foarte modern și avangardist. Acest produs Studio Casa Black Venezia, cuptor electric LN605, deține funcția de decongelare prin care dumneavoastră veți putea decongela cu foarte mare ușurință un produs de la congelator pe care în foarte scurt timp îl veți putea găti la cuptor. Funcția sistem ușă rece vă va feri de eventualele accidentele posbile astfel încât nu va fi posibil să vă ardeți atingând ușa cuptorului care se află în stare de funcționare. De asemenea cuptorul dispunde de un timer mecanic cu funcție de avertizare sonoră care vă va ajuta deosebit de mult în bucătărie, astfel încât dumneavoastră veți putea programa un timp de coacere al preparatului dumneavoastră, iar la expirarea acestui timp cuptorul vă va da un semnal sonor pentru a vă reaminti că preparatul dumneavoastră este gata pentru a fi servit. Cuptorul deține o tavă pentru coacere și un gril iar prețul acestuia este unul accesibil oricărui buzunar, așadar achiziționarea acestui produs nu se va face simțită în bugetul dumneavoastră.Pachetul Studio Casa Black Venezia, cuptor electric LN605, este un prdus extrem de bun și de util pentru dumneavostră care vă va oferi ocazia să preparați produse deosebit de sofisticate, rafinate dar și foarte sănătoase pe care membrii familiei dumneavoastră vor fi nerăbdători să le servească.

sfatuitor

Cuptorul electric Casa Studio Black Venezia, LN605,  este un produs deosebit de bun și de performant din gama produselor pe care firma Casa Studio le produce. Necesitatea unui astfel de produs în bucătărie dumneavoastră este de la sine înțeleasă deoarece un cuptor electric vă va facilita prepararea unor preparate culinare deosebit de sănătoase și de bune pentru întreaga familie. Acest produs are un consum energetic care se încadrează în clasa de eficiență energetică A ceea ce înseamnă că ...
10 Scor Total
Cuptorul electric Studio Casa Black Venezia, LN605 este un produs foarte bun.

Cuptorul electric Studio Casa Black Venezia, LN605

Evaluare Vizitatori: 2.23 (11 votes)
Studio Casa Black Venezia LN605

Cuptorul electric Studio Casa Black Venezia, LN605

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns