Philips 20PHH4109/88 – O alegere buna pentru casa

sfatuitor b1Televizorul Philips 20PHH4109/88 TV LED, 51 cm, HD, un produs al firmei Philips, este un televizor cu ecran de tip LED lansat în anul 2014. Compania Philips, deja mult titrată printre celelalte branduri existente, impresionează prin tehnologiile pe care le îmbină și prin inovațiile pe care le aduce în fabricarea televizoarelor.

Televizorul Philips 20PHH4109/88 pe care vi-l prezentăm, are o diagonală a ecranului de 51 cm, cu un ecran de tip LED, și cu un tip de redare HD. Putem observa la el că nu este un televizor atât de mare, asta pentru cei care au un spațiu mai redus al casei, sau pentru cei care nu-și doresc neapărat să aibă în casă un televizor de mărimi colosale. Acesta deține două porturi HDMI, prin care veți putea conecta dispozitivele mobile din casă, iar cu ajutorul Philips Easylink veți putea folosi o singură telecomandă pentru  DVD/Blu-ray playerul  sau sistemul  Home Cinema.

Philips 20PHH4109-88Televizorul Philips 20PHH4109/88 are posibilitatea conectării calculatorului prin intermediu conexiunii  de tip VGA, și astfel  ecranul acestuia va putea fi folosit pe post de monitor;  totodată, prin conectarea la USB a unui memory stick sau a oricărui dispozitiv multimedia din casă, veți putea avea acces cu foarte mare ușurință la muzică, filme, și pozele  dumneavoastră  preferate.  În ceea ce privește imaginea acestuia , tehnologia  Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz, va face ca toate imaginile aflate în mișcare să fie mai clare, mai vibrante, mai precise, oferind  astfel o imagine impecabilă a mișcării  iar cu Digital Crystal Clear de la Philips, veți  avea 69 miliarde de culori, un contrast dinamic de 500.000:1 și implicit o calitate a imaginii desăvârșită. Legat de sunetul  acestuia, televizorul Philips 20PHH4109/88 are o ieșire a sunetului de 5 W, și mai dispunde de: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și  Dynamic Bass Enhancement. Are un tuner digital DVB-T, DVB-C, posibilitatea redării video, un player multimedia integrat, o intrare scart, o intrare USB, două porturi HDMI, o rezoluție de 1366 x 768, luminozitate de 250 cd/mp, un aspect al imaginii de 16:9, dimensiuni de 460 x 343 x 144 mm și o greutate de 2.6, astfel  acesta va fi foarte ușor de transportat și de instalat. Acesta vă mai oferă și alte funcții și aplicații cum ar fi: Program Pause TV, USB Recording, Teletext: 1000 Hypertext, EPG 8 zile, EasyLink (HDMI-CEC) și Pixel Plus link (Philips).

Televizorul Philips 20PHH4109/88 TV LED, 51 cm, HD, este un produs de marcă, elegant, rafinat, extrem de rezistent, și cu capacități tehnice deosebite, care vă va permite petrecerea timpului liber, alături  de cei dragi sau de familia dumneavoastră, vizionând un film sau un meci de fotbal chiar din sufrageria dumneavoastră. De asemenea poate fi televizorul ideal pentru camera copilului, datorită dimensiunilor mai mici, dar poate fi incorporat cu ușurință  în mobila dumneavoastră. La un preț foarte bun și accesibil oricărui buzunar, acest televizor reprezintă alegerea cea mai bună pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Televizorul Philips 20PHH4109/88 TV LED, 51 cm, HD, un produs al firmei Philips, este un televizor cu ecran de tip LED lansat în anul 2014. Compania Philips, deja mult titrată printre celelalte branduri existente, impresionează prin tehnologiile pe care le îmbină și prin inovațiile pe care le aduce în fabricarea televizoarelor. Televizorul Philips 20PHH4109/88 pe care vi-l prezentăm, are o diagonală a ecranului de 51 cm, cu un ecran de tip LED, și cu un tip de redare HD. Putem observa la el ...
8 Scor Total
O alegere buna pentru casa

Philips 20PHH4109/88 TV LED, 51 cm, HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.42 (9 votes)

Philips 20PHH4109/88 Televizor

LED, 51 cm, HD

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns