Philips 32PHH4309 – Tehnologie LED la pret accesibil

sfatuitor b1Televizorul LED Philips 32PHH4309, HD, 81 cm, este unul din produsele de marcă  lansate pe piața tehnologiei  de către cei de la Philips, care prin tehnologiile de ultimă oră folosite în industria televizoarelor, introduc  inovații considerabile și de elită în industria electronică mondială. Atfel compania Philips ne propune un televizor  LED Philips 32PHH4309, HD, 81 cm, extrem de căutat și apreciat mai ales datorită calităților extraordinare pe care acesta le prezintă , dar și pentru facilitatea cu care acesta poate fi folosit în ocuparea timpului liber într-un mod cât se poate de creativ, folosind un aparat electronic ultraperformant. Pentru toți  doritorii unui televizor de dimensiuni mult mai mari decât dimensiunile vechilor televizoare,  pentru toți cei care își doresc să aibă în camera de zi , sau în camera de oaspeți un televizor  impunător și performant  acesta este alegerea ideală pentru orice cumpărător .

Philips 32PHH4309Capacitățile sale tehnice fac referire în primul rând la tehnologia de iluminare folosită, si anume tehnologia de tip LED, care este extrem de benefică pentru toți cei care își doresc un televizor care să consume puțina energie electrică într-un interval cât mai îndelungat de utilizare, așadar acest  televizor are un consum de aproximativ 54W, în acest  fel nu vom avea probleme la factura de electricitate. În ceea ce privește design-ul acestuia , putem spune că are un ecran LED de 81 cm, care permite vizualizarea imaginilor de pe ecran la o mărime cât mai apropiată de real, astfel scrisul de pe ecran nu  va mai fi o problemă pentru cei mai învârstă sau pentru cei cu probleme de vedere, care vor putea urmări liniștiți din pat un film sau un documentar, fără a fi nevoiți să se apropie de ecranul televizorului.

Un alt punct forte al acestui televizor din gama produselor Philips îl reprezintă sistemul  Digital Crystal Clear care oferă  privitorului 69 miliarde de culori și un contrast dinamic deosebit, astfel încât imaginea va avea o calitate impecabilă, desăvârșită. De asemenea televizorul  dispune de noul  standard PMR de la Philips, care combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat  tuturor mișcărilor existente pe ecran. Televizorul permite  folosirea   unui Stick USB  sau a unui aparat foto  sau a oricărui dispozitiv care poate fi conectat prin USB, iar toate pozele, sau filmele, pot fii acum vizionate direct pe televizor  în cel mai util timp. O altă calitate extrem de importantă  este aceea că prin Philips Easylink televizorul dar și sistemul Home Cinema pot fi controlate acum printr-o singură telecomandă. Acesta are o ieșire a sunetului de 10W și dispune de Incredible Surround, Clear  Sound, Auto Leveller, are două porturi de intrare HDMI, un port de intrare USB, ieșire audio digitală optică, și un player multimedia integrat. Beneficiază de o rezoluție de 1366 x 768 pixels și de o luminozitate de 250 cd/mp, are un Tuner digital DVB-T, DVB-C și un sistem de redare video PAL, SECAM, NTSC.

Televizorul LED Philips, 32PHH4309, HD, 81 cm, este un televizor care impresionează prin imagine, prin claritate, prin perfecțiunea calității culorilor care sunt impecabile, astfel toți cei pasionați de fotografie, de filme, dar și cei care își doresc să aibă un nivel cât mai bun al imaginii, pot alege achiziționarea acestui televizor care satisface  negreșit nevoile vizuale ale oricărui privitor.
sfatuitor

Philips 32PHH4309

Televizor LED, 81 cm, HD

Televizorul LED Philips 32PHH4309, HD, 81 cm, este unul din produsele de marcă  lansate pe piața tehnologiei  de către cei de la Philips, care prin tehnologiile de ultimă oră folosite în industria televizoarelor, introduc  inovații considerabile și de elită în industria electronică mondială. Atfel compania Philips ne propune un televizor  LED Philips 32PHH4309, HD, 81 cm, extrem de căutat și apreciat mai ales datorită calităților extraordinare pe care acesta le prezintă , dar și pentru ...
8 Scor Total
Tehnologie LED la pret accesibil

Televizor LED Philips 32PHH4309, HD, 81 cm

Review
8
Evaluare Vizitatori: Be the first one!
Philips 32PHH4309 LED

81 cm, HD, Digital Crystal Clear

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns