Philips 40PFS6609 – O achizitie perfecta

sfatuitor b1Televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PFS6609, Full HD, 102 cm, Ambilight, un Smart TV lansat de Philips în anul 2014, se numără  printre cele mai performante televizoare din lume , datorită tehnologiilor avansate pe care le deține. Compania Philips, renumită prin produsele de marcă pe care le promovează, introduce tehnologii  noi  în domeniul  televizoarelor de tip LED.

Televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PFS6609, Full HD, 102 cm, Ambilight  deține noua tehnologie Ambilight, marcă distinctivă a brandului Philips, care  mărește imaginea și proiectează o lumină pe peretele din spatele televizorului, astfel vă veți putea bucura de o experiență  de vizionare desăvârșită. În domeniul imaginii, televizorul deține o calitate superioară a imaginii și anume , Philips cu Philips 40PFS6609Pixel Precise HD. Aceasta oferă patru trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1, și o rezoluție de 1920 x 1080 specifică redării Full HD. Televizorul are un procesor puternic, Dual Core,  care procesează un miliard de pixeli pe secundă, și vă va oferi cea mai înaltă calitate a imaginii în timpul vizionării unui film, unui meci de fotbal, sau a emisiunii dumneavoastră preferată. Tehnologia Perfect Motion Rate(PMR), va face ca imaginile în mișcare să aibă claritate și să fie vibrante astfel , prin acest standard PMR imaginea dumneavoastră  va avea o calitate impecabilă în timpul mișcării. Una din calitățile deosebite și extrem de eficiente ale televizorului este aplicația Cloud Explorer, care ne permite accesarea a numeroase canale, printr- o simplă conexiune la internet și prin accesarea contului personal de  Dropbox  veți putea avea acces la pozele și videoclipurile personale direct pe televizor.

Televizorul Philips 40PFS6609 are o diagonală de 102 cm , un design generos, elegant, cu un ecran subțire, dimensiuni de 911 x 587 x 233 mm cu stand, și o greutate de 9.6 kilograme. Deține un player multimedia integrat,  trei porturi HDMI,  o intrare scart, o intrare component,  două intrări USB, beneficiază de wifi integrat și caracteristici superioare de sunte, Smart Stereo , Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible, Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound.  Televizorul vă oferă posibilitatea vizionării 3D, și deține calități superioare ale imaginii precum:  Ambilight Version: 2 sided Ambilight Features, Auto Ambilight, Dual View Fixed Color, Lounge mode, Wall colour adaptive,Pixel Precise HD, Digital Natural Motion , 400 Hz Perfect Motion Rate, și posibilitatea conversiei de la 2D la 3D. Are un Tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, posibilitatea redării video și bineînțeles o multitudine de aplicații și funcții.( HbbTV, Netflix, Catch-up TV, Spotify, Online apps, Online Video stores, Open Internet browser, SociaTV:Facebook,Skype, Twitter, EPG 8 zile, SimplyShare, MultiRoom Client and Server, Program: Pause TV, USB Recording, Teletext: 1000 Hypertext, Procesor Dual-Core, Audio Return Channel, EasyLink (HDMI-CEC), Pixel Plus link (Philips).

Televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PFS6609, Full HD, 102 cm, Ambilight, este un produs revolutionar  în industria televizoarelor pe care oricine și l-ar dori să-l aibă ca sursă de divertisment în camera de zi a familiei. La un preț rezonabil acesta este o alegere ideală și de perspectivă pentru familia dumneavoastră.sfatuitor

Philips 40PFS6609

Televizor Smart TV, 3D, LED, 106 cm, Full HD, Ambilight

Televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PFS6609, Full HD, 102 cm, Ambilight, un Smart TV lansat de Philips în anul 2014, se numără  printre cele mai performante televizoare din lume , datorită tehnologiilor avansate pe care le deține. Compania Philips, renumită prin produsele de marcă pe care le promovează, introduce tehnologii  noi  în domeniul  televizoarelor de tip LED. Televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PFS6609, Full HD, 102 cm, Ambilight  deține noua tehnologie Ambilight, marcă ...
9.5 Scor Total
O alegere perfecta

Televizor LED Smart TV 3D Philips 40PFS6609, Full HD, 102 cm, Ambilight

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.65 (1 votes)
Philips 40PFS6609 - Televizor LED

Smart TV, 3D, 106 cm, Full HD, Ambilight

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns