Philips 50PUS6809 – Televizorul cu calitati ireprosabile

sfatuitor b1
Televizorul LED Smart TV 3D Philips 50PUS6809, Ultra HD, 127 cm, este un produs de marcă al brandului Philips care se impune prin capacitățile extraordinare, dar și prin tehnologiile deoebite pe care le îmbină. Brandul Philips este recunoscut la nivel mondial, prin produsele electronice de top pe care le produce,  prin televizoarele de ultimă generație și foarte performante pe care le oferă cumpărătorilor din întreaga lume.

Televizorul Philips 50PUS6809 pe care vi-l prezentăm , dispune de cea mai performantă tehnologie a redării imaginii, tehnologia Ultra HD, care aduce acum o rezoluție de excepție, 3840 × 2160 pixeli, ceea ce vă va oferi o imagine mai bună, și mai calitativă ca niciodată, având posibilitatea de a distinge pe ecran chiar și cele mai mici detalii ale imaginii. Datorită  tehnologiei  Pixel Precise HD, televizorul vă oferă patru trilioane de culori, și un contrast dinamic de 500.000:1, lucruri care vor face ca imaginea dumneavoastră  să fie impecabilă, iar culorile să fie redate la intensitatea lor reală. Procesorul televizorului  este unul foarte puernic, Dual Core, care va da rapiditate multitasking – ului și va face ca navigarea noastră pe internet să fie una foarte rapidă și fără prea multă așteptare.

Philips 50PUS6809Televizorul Philips 50PUS6809 deține și tehnologia  Perfect Motion Rate (PMR) 400 Hz care vă va îmbunătăți calitatea tuturor imaginilor aflate în mișcare din timpul unui film de acțiune sau a unei emisiuni sportive. Prin intermediul unei simple conexiuni la internet, veți putea beneficia de aplicația Cloud Tv care vă va oferi mai multe canale online  în Cloud, iar prin Cloud Explorer, vă veți putea  conecta la contul dumneavoastră de Dropbox și veți putea viziona tot conținutul  acestuia direct pe ecranul televizorului. De asemenea televizorul, vă oferă posibilitatea de a conecta alte dispozitive mobile la acesta, și implicit vizionarea conținutului de pe acestea pe ecranul televizorului. În ceea ce privește sunetul, televizorul dispune de : o ieșire a sunetului  de 20 W, și alte calități superioare Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller  și  Smart Sound.  Televizorul deține un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2  dimensiuni de 1123 x 722 x 280 mm, un player multimedia integrat,  o luminozitate de 350 cd/mp, un aspect al imaginii de 16:9, și alte calități superioare ale imaginii, Micro Dimming Pro, Pixel Plus Ultra HD, Digital Natural Motion 400 Hz și PMR Ultra. Televizorul Philips 50PUS6809 mai deține trei porturi HDMI, două intrări USB,  o intrare scart, o intrare component,  are o greutate de 16.4 kilograme, și vă oferă posibilitatea unei multitudini de aplicații și funcții precum: HbbTV, Catch-up TV, Netflix, Spotify, Online apps, Online Video stores, Open Internet browser, Social TV: Facebook, Skype, Twitter,EPG 8 zile, SimplyShare, MultiRoom Client and Server, Cloud Explorer, Program: Pause TV, USB Recording, Teletext: 1000 Hypertext, Dual Core, Audio Return Channel, EasyLink (HDMI-CEC) și Pixel Plus link (Philips).

Televizorul LED Smart TV 3D Philips 50PUS6809, Ultra HD, 127 cm,  este un produs de top al firmei Philips, având calități extraordinare, și capacități tehnice de ultimă oră. Pentru cei care-și doresc rafinament, multimedia , un design deosebit, multiple aplicații și funcții, toate acestea la un preț foarte bun, pot considera acest televizor o achiziție de succes și de viitor.
sfatuitor

Televizorul LED Smart TV 3D Philips 50PUS6809, Ultra HD, 127 cm, este un produs de marcă al brandului Philips care se impune prin capacitățile extraordinare, dar și prin tehnologiile deoebite pe care le îmbină. Brandul Philips este recunoscut la nivel mondial, prin produsele electronice de top pe care le produce,  prin televizoarele de ultimă generație și foarte performante pe care le oferă cumpărătorilor din întreaga lume. Televizorul Philips 50PUS6809 pe care vi-l prezentăm , dispune de ...
9.5 Scor Total
Televizorul cu calitati ireprosabile

Televizor LED Smart TV 3D Philips 50PUS6809, Ultra HD, 127 cm,

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.45 (10 votes)
Philips 50PUS6809 Televizor

Smart, 3D, LED, 126 cm, Ultra HD

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns