Samsung 32H4000 – Televizor LED excelent pentru dormitor

sfatuitor b1Televizorul LED Samsung 32H4000, 80 cm, HD, este un produs de elită al brandului Samsung, aflându-se printre cele mai cumpărate produse de pe piața televizoarelor la baza cărora se află tehnologia LED, în primul rând datorită prețului accesibil pentru toate buzunarele și pentru toți doritorii unui televizor bun, care să îndeplinească cât mai multe necesități ale consumatorilor care azi depind în totalitate de tehnica căt mai avansată  a acestor aparaturi ultraperformante și pretențioase.

Cu bună seamă acest televizor de dimensiuni mari  precum 73.61 x 16.34 x 48.56 cm, dispune de:  un ecran LED cu diagonala de 80 cm, o rezoluție 1366 x 768 pixeli, un unghi de vizibilitate de 178 grade, și de un aspect al imaginii de 16:9. El se face dorit datorită consumului  mic de energie electrică , acesta consumând în jur de 54W atunci când este pornit și se încadrează în clasa energetică A, astfel pe lângă faptul că el ne poate satisfice toate cerințele multimedia, putem avea certitudinea că nu constituie o problemă financiară folosirea sa pe o perioadă mai îndelungată, iar facura de la electricitate nu va fi una îngrijorătoare.

Samsung 32H4000Așa cum acest binecunoscut brand, Samsung aduce spre vânzare o gamă largă de produse electronice și gadgeturi de ultimă oră, ultraperformante, acest tip de televizor se află în topul produselor lansate pe piață si dispune de o serie întreagă de calități care merită a fi luate în considerare atunci când dorim să-l achizitionăm. Acesta permite cu ușurință vizionarea filmelor direct de pe USB, prin intermediul  tehnologiei  ConnectShare Movie, prin care o unitate de memorie USB se conectează la televizor  și instantaneu tot ceea ce se află pe USB poate fi conectat în cel mai rapid mod, și vizualizat pe ecranul generos al televizorului . Această tehnologie facilitează vizualizarea de filme, poze, înregistrări  la o dimensiune mult mai mare si mult mai reală, față de cât ar fi permis pe un laptop sau o tabletă. De asemenea acest televizor folosește  tehnologia  Wide Color Enhancer Plus, care oferă  privitorului  mai multe culori vii, și îmbunătățește considerabil calitatea imaginilor și a culorilor, care pot fi văzute exact așa cum au fost ele create fără a suferi modificări. Televizorul are două intrări HDMI, o intrare Scart, și o intrare USB, o telecomandă de pe care se accesează toate funcțiile acestuia , deține intrare audio PC, intrare component, intrare composit, ieșire audio optică și posibilitatea folosirii cu căști audio, având o putere  de 2x10W.

Televizorul LED Samsung 32H4000, 80 cm, HD dispune de toate utilitățile necesare unui televizor multimedia, care poate oferi privitorului mulțumirea unui film cu o calitate a imaginii impecabilă, cu un sonor  ireproșabil, la un preț  foarte bun și rezonabil, fiind astfel un produs  foarte eficient și care merită a fi achiziționat.

sfatuitor

Samsung 32H4000

Televizor LED, 80 cm, HD

Televizorul LED Samsung 32H4000, 80 cm, HD, este un produs de elită al brandului Samsung, aflându-se printre cele mai cumpărate produse de pe piața televizoarelor la baza cărora se află tehnologia LED, în primul rând datorită prețului accesibil pentru toate buzunarele și pentru toți doritorii unui televizor bun, care să îndeplinească cât mai multe necesități ale consumatorilor care azi depind în totalitate de tehnica căt mai avansată  a acestor aparaturi ultraperformante și pretențioase. Cu ...
8 Scor Total
Excelent pentru dormitor

Televizor LED Samsung 32H4000, 80 cm, HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.12 (3 votes)
Samsung 32H4000 Televizor LED

80 cm, HD, Wide Color Enhancer

 

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns