Samsung 32H5030 – Televizor LED cu un raport calitate-pret excelent

sfatuitor b1Televizorul LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD este un produs de marcă al brandului Samsung, care aduce inovații considerabile în tehnologia televizoarelor LED, pe care le oferă celor care își doresc să se afle mereu în pas cu tehnologia de ultimă oră. Binecunoscutul brand Samsung, aduce îmbunătățiri majore referitoare la imaginea televizoarelor de tip LED dar și în cadrul design – ului, acestea fiind mult mai generoase în ceea ce privește display –ul dar totodată și claritatea imaginii este mai bună datorită sistemului de iluminare.

Prin Televizorul LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD,  compania Samsung se adaptează necesităților consumatorului și menține utilizarea  tehnologiei de tip LED care se constată a fi una din cele mai agreate tehnologii în rândul tuturor consumatorilor care își doresc să dețină în casă un televizor cât mai performant.  Imaginea este redată cu ajutorul cristalelor lichide (Liquid Crystal Display) iar ecranul  folosește sursa de iluminare prin diode emiţătoare de lumină (Light Emitting Diode), astfel tehnologia LED consumă mai puțină electricitate decât televizoarele curente ceea ce ajută consumatorul să economisească la factura de la energie.

Samsung 32H5030Acest televizor, dispune de capacități tehnice uimitoare, direct proporționale cu dimensiunile sale generoase care,  datorită rezoluției de două ori mai mare decât a televizoarelor HD, conduc privitorul către o lume de o profunzime totală și un realism mai ridicat ca niciodată. În ceea ce privește specificațiile acestui televizor el prezintă următoarele informații care merită a fi știute de toți iubitorii de tehnologie modernă.

Televizorul LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD dispune de următoarele calități: un sistem audio Down Firing + Full Range, iesire a sunetului (RMS) 2 x 10 W, și caracteristici superioare de sunet : DTS  Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Pulse și Dolby Digital Plus. De asemenea permite conexiuni de tip HDMI SCART, ieșire audio digitală, intrare USB 2.0, intrare video composite, intrare HDMI, intrări component și intrări scart.Diagonala televizorului este de 80 cm , astfel imaginile prind viață, iar vizionarea unui film sau a unui meci de fotbal devine o plăcere de necontestat pentru privitor, datorită mărimii grandioase a imaginilor. Rezoluția imaginii este de 1920×1080, iar aspectul imaginii de 16:9, dimensiunile televizorului fiind de 723 x 465.1 x 163.4 mm iar greutatea de 5.3 kg; acest televizor ingenios permite efectuarea unui tumultum de activități variate și distractive prin capacitățile sale tehnice. Astfel, cu un asemenea televizor putem cu ușurintă viziona imagini, fotografii, putem folosi sistemul Game mode, Sleep timer, Movie, Digital Clean View, Autochanel Search, Teletext, EPG, Chanel List USB Mode, Auto Power off, de asemenea deține o placă integrată multimedia, un tuner digital, DVB-T, DVB-C și o telecomandă cu ajutorul căreia putem accesa cu ușurință toate aceste privilegii distractive pe care acest televizor ni le oferă.

Acestea fiind enumerate, Televizorul LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD este un produs care deține echillibrul balanței în raportul calitate – preț, reprezentând o investiție foarte bună, ofertantă, și care aduce cumpărătorului multiple satisfacții de viitor.
sfatuitor

Televizorul LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD este un produs de marcă al brandului Samsung, care aduce inovații considerabile în tehnologia televizoarelor LED, pe care le oferă celor care își doresc să se afle mereu în pas cu tehnologia de ultimă oră. Binecunoscutul brand Samsung, aduce îmbunătățiri majore referitoare la imaginea televizoarelor de tip LED dar și în cadrul design – ului, acestea fiind mult mai generoase în ceea ce privește display –ul dar totodată și claritatea imaginii este ...
8.5 Scor Total
Raport calitate-pret excelent

Televizor LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.33 (2 votes)

Samsung 32H5030 Televizor LED

80 cm, Full HD, Wide Color Enhancer

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns