Samsung 32H5303 – Smart TV LED ideal pentru divertisment

sfatuitor b1

 

Televizorul Smart LED Samsung 32H5303, 80 cm, Full HD, își face prezența printre televizoare de tip LED, aflându-se în topul celor mai în vogă creații ale companiei Samsung, care de fiecare dată aduce câte ceva nou la produsele pe care le propune spre a fi cumpărate de către consumator.

Așadar acest brand de renume mondial, aduce în atenția tuturor, acest televizor căruia putem să-i aducem indiscutabil atributul de Smart TV (televizor deștept), prin prisma calităților pe care le are și prin prisma inovaților suprinzătoare pe care compania Samsung le introduce pe piață prin intermediul acestei noi serii de televizoare Smart LED Samsung 32H5303, 80cm, Full HD, care printr-o simplă conexiune la internet, ne oferă o serie întreagă de posibilități precum: navigarea pe internet, conectarea la rețelele de socializare, o serie întreagă de aplicații inedite, bineînțeles jocuri, filme , muzică, contribuind astfel la ocuparea timpului liber într-un mod creativ, reconfortant, distractiv. Astfel acest televizor poate fi o sursă de distracție inedită chiar și în rândul copiilor, care pot desfășura diverse jocuri video creative, dar și în rândul adulților pasionați de jocuri, care vor fi extrem de încântați să guste din plin plăcerea de a se bucura  de un display generos cu o diagonală de 80 de cm, care aproape că îi dă senzația jucătorului că se află în timp real alături de celebri golgeteri ai jocului FIFA.

Samsung 32H5303Calitatea Full HD a acestui televizor, îl diferențiază de celelalte televizoare HD prin claritatea în imagine, rezoluția fiind de două ori mai mare ( 1920 x 1080), poți viziona un meci de fotbal sau un concert de muzică ușoară, un film bun, un documentar, simțindu-te cât mai aproape de lucrurile și întâmplările care contează pentru fiecare dintre noi, descoperind o experiență uluitoare de vizionare care duce dincolo de ecran, dincolo de timp și spațiu, într-o lume de o profunzime totală. Iată cum prin achiziționarea unui astfel de televizor, cu câtă facilitate putem da sens culorii, imaginilor, video – urilor, iar printr–un simplu cablu USB sau un memory stick pe care il putem conecta la acest Smart TV, avem ocazia de a viziona direct pe display-ul televiziorului, imagini din arhiva personală, înregistrări, muzică, toate acestea într-o dimensiune mult mai mare decât pe un laptop sau pe o tabletă.

Spre diferență de celelalte televizoare LED din aceeași gamă, acesta aduce un plus de ingeniozitate, rapiditate la informație, cu atât mai mult cu cât acum poți accesa Facebook, Twitter, Youtube, de asemenea dispune de un player multimedia integrat, de porturi de intrare  USB, HDMI, Scart, Video composite, conexiune la rețea Wifi,  tuner digital DVB-T/C , Wide Color Enhancer funcție care sporește calitatea tuturor imaginilor, iar culorile pot fi văzute exact așa cum au fost ele concepute să se vadă și o multitudine de funcții precum : Smart HUB, Sleep timer, Web Browser, Game mode, Eco Sensor etc.

Televizorul Smart LED Samsung 32H5303, 80 cm, Full HD, este un televizor care îndeplinește toate dorințele și necesitățile tehnologiei moderne, un produs a cărei inteligență nu poate fi cuantificată, este un televizor care merită să existe în camera de zi a tuturor celor care își doresc un produs pregătit special  să le ofere satisfacții pe termen lung.
sfatuitor

  Televizorul Smart LED Samsung 32H5303, 80 cm, Full HD, își face prezența printre televizoare de tip LED, aflându-se în topul celor mai în vogă creații ale companiei Samsung, care de fiecare dată aduce câte ceva nou la produsele pe care le propune spre a fi cumpărate de către consumator. Așadar acest brand de renume mondial, aduce în atenția tuturor, acest televizor căruia putem să-i aducem indiscutabil atributul de Smart TV (televizor deștept), prin prisma calităților pe care ...
9 Scor Total
Ideal pentru divertisment

Televizor Smart LED Samsung 32H5303, 80 cm, Full HD

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.38 (3 votes)

Samsung 32H5303 Smart TV LED

80 cm, Smart TV, Full HD

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns