Samsung 32H5500 – Smart TV LED de înaltă calitate

sfatuitor b1
Televizorul Smart LED Samsung 32H5500, 80 cm, Full HD, este un produs  de clasă al brandului Samsung care anual surprinde piața cumpărătorilor de produse electronice cu apariții tot mai îndraznețe și performante. Compania Samsung menține și aduce îmbunătățiri tehnologiei de tip LED, oferind astfel cumpărătorilor un televizor extrem de bun, dar și extrem de economic  în ceea ce privește consumul la energie. Este deja binecunoscut  faptul că televizoarele de tip Smart LED ale companiei Samsung, se află în topul celor mai vândute și căutate pe piața multimedia , aceasta prin calitatea, performanțele tehnice pe care le oferă .

Televizorul Smart LED Samsung 32H5500, 80 cm, Full HD, are o diagonală a ecranului de 80 de cm , ceea ce crează un deliciu  celor care privesc un film sau un meci de fotbal, tocmai prin prisma dimensiunii mari a imaginii, ceea ce pe un televizor de tip clasic sau pe un televizor cu diagonala mai mica nu ar fi posibil. Acest  televizor beneficiază de tehnologia Full HD care face referire la calitatea imaginii pe care o oferă, prin prisma unei rezoluții foarte bune și mare de 1920 x 1080, cu un aspect al imaginii de 16:9. De asemenea ni se permite accesarea  conținutului de pe orice dispozitiv mobil, direct  pe ecranul de dimensiuni mari al televizorului , prin intermediul tehnologiei  Screen Mirroring  pe care compania Samsung o aduce ca îmbunătățire acestui tip de televizor. Acesta deține un procesor extrem de puternic de tip Quad Core,  îmbunătățește considerabil  rapiditatea pentru multitasking, dar și pentru toate accesările care au loc pe internet, astfel un film de pe internet va putea fi vizionat  fără a fi necesar să se aștepte foarte mult timp. De asemenea  aplicația Smart View 2.0, conectează  televizorul la toate dispozitivele mici , tabletă , telefon , laptop, iar tot conținutul de pe ecran poate fi vizualizat instant si pe aceste  dispozitive.

Samsung 32H5500Acest  televizor mai dispune și de alte specificații caracteristice  precum:  un player multimedia integrat, un system audio Down Firing + Full Range, o putere a sunetului de 2x10W, Auto volum Leveler, DTS Premium Sound 5.1, DTS Studio Sound, Wifi integrat, conexiuni HDMI, Scart, o ieșire audio digitală optică, trei porturi HDMI, două intrări USB, o intrare Scart (RGB), o intrare  video composite, o intrare component , un Tuner digital DVB-T, DVB-C și beneficiază  de redare video . Deține calități superioare de imagine, Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Film Mode, Wide Color Enhancer, o greutate de 5,3 kg și dimensiuni de 721.4 x 465.1 x 163.4 mm. Deține și caracteristici deosebite precum : Smart Hub, Multimedia, Apps, EPG, Eco Sensor,  Game Mode, History, Football Mode,  Wifi direct, Network Speaker, etc.

Televizorul Smart LED Samsung 32H5500, 80 cm, Full HD, un produs de excepție , la un preț foarte bun, își poate face loc cu ușurință în lista noastră de cumpărături. Pentru toți iubitorii de tehnică, calitate, culoare, rapiditate și performanță acesta este una din cele mai bune alegeri de pe piață.
sfatuitor

Samsung 32H5500

Televizor Smart LED, 80 cm, Full HD

Televizorul Smart LED Samsung 32H5500, 80 cm, Full HD, este un produs  de clasă al brandului Samsung care anual surprinde piața cumpărătorilor de produse electronice cu apariții tot mai îndraznețe și performante. Compania Samsung menține și aduce îmbunătățiri tehnologiei de tip LED, oferind astfel cumpărătorilor un televizor extrem de bun, dar și extrem de economic  în ceea ce privește consumul la energie. Este deja binecunoscut  faptul că televizoarele de tip Smart LED ale companiei Samsung, ...
9.5 Scor Total
Smart TV de inalta calitate

Televizor Smart LED Samsung 32H5500, 80 cm, Full HD

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.75 (5 votes)

Samsung 32H5500 Televizor Smart LED

80 cm, Smart TV, Full HD, Wide Color Enhancer

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns