Samsung 32H6200 – Alegerea pe care nu o vei regreta

sfatuitor b1Televizorul Smart 3D LED Samsung 32H6200, 80 cm, Full HD, lansat de brandul Samsung în 2014, este un televizor extraordinar de deștept și performant în comparație cu celelalte televizoare de pe piață. Compania Samsung este celebră prin milioanele de produse electronice de ultimă ore pe care le propune, făcând astfel concurență serioasă celorlalte branduri din industria electronică.

Televizorul Samsung 32H6200  pe care vi-l prezentăm este unul care îmbină o sumedenie de tehnologii ingenioase tocmai pentru a face față noilor cerințe în materie de multimedia. Tehnologia de redare Full HD a acestuia este una cu totul deosebită, deoarece , aceasta aduce o rezoluție mult mai mare care vă va face să aveți o calitate deosebit de bună a imaginii, în timpul vizionării unui film, unui documentar, sau a emisiunii dumneavoastră preferate. Ecranul de tip LED are o diagonală de 80 de Samsung 32H6200cm, și beneficiază de tehnologia Clear Motion, care va da precizie și exactitate tuturor imaginilor dumneavoastră aflate în mișcare, astfel încât , vizionarea unui film de acțiune alături de prieteni sau de familia dumneavoastră va deveni o plăcere. În ceea ce privește conexiunea cu celelalte dispozitive mobile din casă, televizorul deține aplicația Smart View care vă va da ocazia să puteți viziona pe celelalte dispozitive mobile din casă, conținutul de pe ecranul televizorului. De asemenea acest lucru este posibil de efectuat și invers datorită tehnologiei îmbunătățite de la Samsung, Screen Mirroring, care va face ca tot conținutul de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, să poată fi văzut pe ecranul televizorului.

Televizorul Samsung 32H6200 dispune de un procesor extrem de puternic, Quad Core, care vă va ușura considerabil, navigarea pe internet și multitasking – ul și beneficiază de funția Football Mode care pentru iubitorii de sport, va face vizionarea unui meci de acasă, să fie o plăcerea deorece acum veți putea observa în detaliu toate amănuntele de pe stadion.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale televizorului Smart 3D LED Samsung 32H6200, acesta are un tuner digital, DVB-T, DVB-C, are posibilitatea redării video, un player multimedia integrat, patru intrări HDMI, o intrare scart, o intrare video composite, o intrare component, trei intrări USB, și ieșire audio optică.  Calitățile speciale ale sunetului sunt: un sistem audio Down Firing + Full Range și Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler. Din punct de vedere al imaginii, rezoluția este de 1920×1080, aspectul imaginii de 16:9, beneficiând și de alte calități superioare de imagine, Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support. Are o dimensiune de 721.4 x 501.6 X 264.8 mm cu stand, o greutate de 6.1 kg, și vă oferă posibilitatea unor aplicații precum: Smart Hub, Multimedia, Apps, Game Mode, Skype™ on Samsung TV, Social TV, Web Browser, AllShare – Content Sharing, AllShare – Screen Mirroring, Samsung SMART View, ISP Bound Service, Samsung 3D, 3D Converter, Quad Core, Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Clock & On/Off Timer, Sleep Timer, BD Wise Plus, Caption (Subtitle), Channel List USB-Clone, ConnectShare™ (HDD), ConnectShare™ (USB 2.0) Movie, Embeded POP, EPG, Extended PVR,History, Network Speaker Support, BT HID Built-in, USB HID Support, TV SoudConnect, Teletext (TTX), Time Shift, GUI (Golden Bridge), WiFi Direct, Anynet+ (HDMI-CEC) și Eco Senso.

Televizorul Smart 3D LED Samsung 32H6200, 80 cm, Full HD, are capacități extraordinare, un design deosebit și un preț rezonabil. Astfel pentru toți cei care își doresc o sursă de divertisment în camera de zi a familiei, acesta este achiziția ideală pentru casa dumneavoastră.
sfatuitor

Samsung 32H6200

Televizor Smart TV, 3D, LED, 80 cm, Full HD

Televizorul Smart 3D LED Samsung 32H6200, 80 cm, Full HD, lansat de brandul Samsung în 2014, este un televizor extraordinar de deștept și performant în comparație cu celelalte televizoare de pe piață. Compania Samsung este celebră prin milioanele de produse electronice de ultimă ore pe care le propune, făcând astfel concurență serioasă celorlalte branduri din industria electronică. Televizorul Samsung 32H6200  pe care vi-l prezentăm este unul care îmbină o sumedenie de tehnologii ingenioase ...
10 Scor Total
Alegerea pe care nu o vei regreta

Televizor Smart 3D LED Samsung 32H6200, 80 cm, Full HD

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.44 (5 votes)

Samsung 32H6200 Televizor Smart 3D LED

80 cm, 3D, Smart TV, Full HD, HyperReal 3D Engine

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns