Samsung 40H5030 – Excelent pentru camera de zi

sfatuitor b1Televizorul LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD, reprezintă unul din produsele companiei Samsung, lansate pe piață cu scopul de a satisface o categorie cât mai mare din cerințele pasionaților de tehnologie. Samsung aduce îmbunătățiri majore în noile televizoare pe care le lansează pe piață prin multitudinea de tehnologii pe care le îmbină și anume: Tehnologia de tip LED, tehnologia Full HD,  dar și diferite funcții și capacități tehnice pe care aceste noi televizoare le pot îndeplini.

Acest televizor Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD,  are câteva capacități care se evidențiază, pornind de la design –ul acestuia care este unul cât se poate de impunător, având o diagonală a ecranului de 101 cm, el permite redarea imaginilor, filmelor, a tuturor emisiunilor vizionate la televizor, la o dimensiune cât mai mare și mai generoasă.  Tehnologia Full HD, aduce acestuia o rezoluție mult mai mare decât cea a celorlalte televizoare, aceasta fiind de 1920 x 1080, iar în acest mod calitatea imaginii este una foarte ridicată, claritatea imaginii una foarte bună, iar vizionarea unui film sau a unui meci de fotbal va deveni o plăcere.

Samsung 40H5030Acest televizor beneficiază și de functia Wide Color Enhancer Plus, care sporește considerabil calitatea imaginilor. Odată accesată , această funcție va face ca imaginea să fie mult mai clară, iar culorile de pe ecran să fie văzute așa cum au fost ele concepute, astfel evidențiându-se pe ecran detalii ascunse pe care altădată nu ne-ar fi fost permis să le distingem. Televizorul aduce cu el și posibilitatea setării  Football Mode, care ne va permite să vizionăm un meci de fotbal de acasă, ca și cum ne-am afla pe stadion, deoarece acum putem observa mai în amănunt toate detaliile precum, culorile vii ale ierbii , ale stadionului,  dar beneficiem și de un sunet mult mai performant cu ajutorul surround – ului care  ne oferă posibilitatea să auzim tot entuziasmul din tribune. Cu tehnologia ConnectShare Movie, televizorul ne permite conectarea unei unități de memorie USB sau HDD la televizor de unde putem vedea instant pe ecranul televizorului, filme, poze, și putem asculta muzica preferată.

Televizorul LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD, deține și alte capacități tehnice pe care ar  trebui să le știți atunci când vă doriți să achiziționați un televizor  performant. Acesta are un player multimedia integrat, un tuner digital DVB-T, DVB-C,  două porturi HDMI, o intrare component,  o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare scart,  calități superioare de imagine, Natural Mode Support, Mega DCR, calități deosebite ale sunetului, Down Firing + Full Range, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1, , dimensiuni fără stand de 908.2 x 529.2 x 71 mm, dimensiuni cu stand de 908.2 x 578.2 x 196.4 mm,  telecomandă, o greutate de 8.3 kg și diverse alte funții, Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Teletext (TTX), EPG, Embeded POP, Sleep Timer, etc.

Așadar acest televizor LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD, se află în categoria celor mai bune, ieftine, și rezistente televizoare pentru familie, foarte util, cu posibilități deosebite de ocupare a timpului liber pentru cei pasionați de filme și muzică bună, este un produs care nu ar trebui să lipsească din casele dumneavoastră.
sfatuitor

Televizorul LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD, reprezintă unul din produsele companiei Samsung, lansate pe piață cu scopul de a satisface o categorie cât mai mare din cerințele pasionaților de tehnologie. Samsung aduce îmbunătățiri majore în noile televizoare pe care le lansează pe piață prin multitudinea de tehnologii pe care le îmbină și anume: Tehnologia de tip LED, tehnologia Full HD,  dar și diferite funcții și capacități tehnice pe care aceste noi televizoare le pot îndeplini. Acest ...
8.5 Scor Total
Excelent pentru camera de zi

Televizor LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.52 (3 votes)

Samsung 40H5030 Televizor LED

101 cm, Full HD, Wide Color Enhancer

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns