Samsung 40H5500 – Televizor Smart LED de elită

sfatuitor b1Televizorul Smart LED Samsung 40H5500, 101 cm, Full HD, se numără printre produsele de top , lansate pe piață de către compania Samsung, fiind un Smart TV( televizor deștept) , ale cărui posibilități depășește cu mult standarele generale ale pieței. Așa cum și însăși denumirea îl recomandă, acesta este un televizor de dimensiuni  mari, cu o diagonală de 101 cm, deci ne putem închipui ce impact are asupra ochiului o imagine proiectată la astfel de dimensiuni.

Calitatea Full HD a acestuia, implică existența unei rezoluții de două ori mai mare decât cea întâlnite la televizoarele din categoria sa, și anume:  televizorul are o rezoluție de 1920 x 1080. Toate filmele, imaginile, pozele vor prinde un alt contur, vor fi redate la calitate maximă, iar culorile se vor vedea exact așa cum ele au fost create să se vadă. Televizorul dispune de un procesor puternic Quad Core care oferă  performanțe  superioare , iar acest lucru se poate observa în timpul navigării pe internet care va fi mai rapidă, mai cursivă iar așteptarea dumneavoastră în timpul accesării unui film sau videoclip pe internet va fi mult mai mică.

Samsung 40H5500Compania Samsung, introduce cea mai recentă aplicație numită Smart View 2.0, aplicație pe care o deține și acest televizor  și care vă va  ajuta sa vă bucurati mult  mai usor de tot continutul, în funcție de felul in care vă doriți. Printr-o simplă conexiune la internet WIFI , acum se poate  difuza în  timp real, tot conținutul de pe televizor  pe smartphone sau pe tabletă,  în același timp utilizând aceste dispozitive mobile pe post de telecomenzi. Televizorul dispune de tehnologia îmbunătățită Screen Mirroring , care ne permite să vedem tot conținutul de pe telefonul mobil pe ecranul televizorului, asta doar conectând dispozitivul mobil prin USB la televizor și accesând aplicația Screen Mirroring.

Pe lângă toate aceste capacități tehnice deosebite televizorul prezintă și alte specificații caracteristice precum: un  player multimedia integrat , o putere a sunetului  de 2x10W, Auto Volume Leveller, un Tuner Digital de tip DVB-T, DVB-C, posibilitatea redării video, intrare video composite, intrare component, intrare scart,două  intrări USB, trei porturi  HDMI, ieșire audio digitală optică,  Wifi integrat,  un sistem audio Down Firing + Full Range plus o întreagă sumedenie de aplicații care pe acest Smart TV sunt permise și posibile.

Televizorul Smart LED Samsung 40H5500, 101 cm, Full HD, acest produs impresionant creat de Samsung  este o apariție revoluționară  în domeniul televizoarelor. Pentru cei care își doresc un televizor  ultraperformant, care să vă poată oferi satisfacții de neimaginat prin inteligența și calitățile pe care le are, acesta reprezintă o achiziție ideală, care nu ar trebui să lipsească din camera de zi a dumneavoastră.
sfatuitor

Samsung 40H5500

Televizor Smart LED, 101 cm, Full HD

Televizorul Smart LED Samsung 40H5500, 101 cm, Full HD, se numără printre produsele de top , lansate pe piață de către compania Samsung, fiind un Smart TV( televizor deștept) , ale cărui posibilități depășește cu mult standarele generale ale pieței. Așa cum și însăși denumirea îl recomandă, acesta este un televizor de dimensiuni  mari, cu o diagonală de 101 cm, deci ne putem închipui ce impact are asupra ochiului o imagine proiectată la astfel de dimensiuni. Calitatea Full HD a acestuia, ...
9.5 Scor Total
Smart TV de elita

Televizor Smart LED Samsung 40H5500, 101 cm, Full HD

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.43 (3 votes)

Samsung 40H5500 Televizor Smart LED

101 cm, Smart TV, Full HD, Wide Color Enhancer

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns