Samsung 40H6240 – Ideal pentru familia ta

sfatuitor b1Televizorul Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD, este un televizor ideal pentru familie, lansat de compania Samsung cu scopul de a aduce inovații majore în industria televizoarelor. Spre diferență de celelalte televizoare din categoria sa , acesta vine cu posibilitatea utilizării tehnologiei 3D, astfel nu veți mai fi nevoiți să vizionați un film 3D la cinematograf deoarece acest lucru va putea fi posibil de realizat chiar acasă.

Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD, se impune în fața concurenței printr-o serie întreagă de tehnologii îmbinate,  care conferă tot confortul și tehnologia necesară unui pasionat de multimedia . Acesta aduce tehnologia Clear Motion Rate, care face ca toate imaginile aflate în mișcare, să fie redate și transmise cu cea mai mare claritate, astfel încât vă veți putea bucura de cât mai multe filme de acțiune , ale căror șcene vă vor fi transmise impecabil. Procesorul puternic Quad Core, al televizorului vă va face să navigați cu ușurință pe internet, va oferi rapiditate multitasking – ului, iar experiența dumneavoastră pe internet va fi un distractivă și foarte plăcută. Aplicația  Smart View 2.0 oferă televizorului posibilitatea de a-și transfera conținutul în timp real pe toate dispozitivele mobile conectate la acesta , iar  telefonul mobil poate fi folosit chiar și pe post de telecomandă. La fel, conținutul de pe Samsung 40H6240dispozitivele mobile ale casei dumneavoastră poate fi transferat direct pe ecranul LED al televizorului prin tehnologia Screen Mirroring creată și îmbunătățită de cei de la Samsung. Apoi tehnologia Full HD va oferi o calitate a imaginilor impecabilă, aducând cu sine o rezoluție de două ori mai mare 1920 x 1080, iar plăcerea vizionării unui meci de fotbal vă va face să înlocuiți stadionul cu ecranul televizorului din camera de zi. Cu o diagonală de 101 cm Smart 3D LED Samsung 40H6240 vă va crea bucuria de a urmări filmele 3D direct de la dumneavoastră de acasă.

Acest televizor extrem de inteligent beneficiază de o sumedenie de specificații tehnice precum: Wifi integrat, calități superioare de imagine HyperReal 3D Engine, Clear Motion Rate 200 , Film Mode, un aspect al imaginii de 16:9, un Tuner Digital, DVB-T, DVB-C, un player multimedia integrat, patru porturi HDMI, o intrare scart, o intrare component, o intrare video  composite, și trei intrări USB 2.0. În ceea ce privește sunetul acesta dispune de o putere a sunetului de 2 x 10 W, DTS Premium Sound 5.1, DTS Studio Sound și Dolby MS10.Televizorul are o greutate de 9 kg, dimensiuni de 906.6 x 593.1 x 266.9 mm, are inclusă telecomanda, și suprinzător consumă energie electrică  doar 50 W, făcând parte din clasa energetica  A. De asemenea acesta mai dispunde de caracteristici deosebite precum: Game Mode, WiFi Direct, ConnectShare movie, Embeded POP, EPG, Game Mode, TV SoundConnect, Time Shift, Browser Web, Skype Ready, Fitness și diverse aplicații.

Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD, face senzație, fiind clasat în topul celor mai deștepte televizoare din lume, asta datorită capacităților sale extraordinare.  La un preț foarte bun acesta merită să fie achiziționat ca o investiție de lungă durată pentru confortul si plăcerea casei și a familiei dumneavoastra.
sfatuitor

Televizorul Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD, este un televizor ideal pentru familie, lansat de compania Samsung cu scopul de a aduce inovații majore în industria televizoarelor. Spre diferență de celelalte televizoare din categoria sa , acesta vine cu posibilitatea utilizării tehnologiei 3D, astfel nu veți mai fi nevoiți să vizionați un film 3D la cinematograf deoarece acest lucru va putea fi posibil de realizat chiar acasă. Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD, se ...
9.5 Scor Total
Ideal pentru familia ta

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.48 (3 votes)

Samsung 40H6240 Televizor Smart 3D LED

101 cm, 3D, Smart TV, Full HD, HyperReal 3D Engine

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns