Samsung 40H7000 – Televizor interactiv care impresioneaza

sfatuitor b1Televizorul Interactiv LED Samsung 40H7000, 101 cm, Full HD, este un produs care impresionează prin design – ul cu totul special și diferit de cel al altor televizoare din gama Samsung. Acest brand de renume mondial, aduce nou un design liniar și minimalist astfel încât nimic să nu ne distragă atenția de la conținutul aflat pe ecranul televizorului. Cu o ramă metalică și un suport liniar, acest televizor  îmbină utilul cu plăcutul, oferindu-ne pe lângă posibilitatea vizionării la tv, și posibilitatea de a avea în camera de zi un element de decor extrem de modernist.

Televizorul Samsung 40H7000 beneficiază de o tehnologie nouă Micro Dimming Ultimate care permite utilizatorului să regleze luminozitatea acestuia, astfel încât contrastul  dintre tonurile alb și negru să fie mai mare iar celelalte culori să aibă o calitate mult mai mare, implicit imaginea va fi una mult mai clară și mai calitativă. Avem acum ocazia de a vizualiza pe televizor, mai multe ecrane, asta datorită funcției  Multi-Link Screen, care ne va permite să ne uităm la o emisiune timp în care vom Samsung 40H7000putea, naviga pe internet urmărind un videoclip sau citind un articol. Televizorul deține un procesor extrem de puternic , Quad Core, care face ca multitasking-ul să fie mult mai rapid, și toate navigările noastre pe internet  vor fi mult mai cursive și fără prea multă așteptare. Prin tehnologia  Motion Control, avem posibilitatea de a controla televizorul cu ajutorul miscării degetelor , astfel încât este nevoie doar de o mișcare a degetului pentru a schimba canalul sau a modifica volumul sonorului, pentru a naviga pe internet sau pentru a naviga pe Smart Hub.

Televizorul Samsung 40H7000 beneficiază  și de Tehnologia  Screen Mirroring care face ca tot conținutul de pe dispozitivele mobile din casă să fie vazute pe ecranul generos al acestuia, astfel  vom putea să vedem aplicații, jocuri, și multe altele direct pe televizor. Un alt punct forte al televizorului  este și aplicația Smart View 2.0, care transpune conținutul de pe televizor , pe ecranele dispozitivelor mobile din casă având posibilitatea de a folosi aceste dispozitive mobile pe post de telecomandă pentru televizorul dumneavoastră.

Televizorul Samsung 40H7000 are o diagonală a ecranului de 101cm, dimensiuni de 908.6 x 539.1 x 63.1 mm fără stand,  908.6 x 579.1 x 204.5 mm cu stand, o greutate de 8.9 kg, o rezoluție foarte bună de 1920 x 1080,  un aspect al imaginii de 16:9, și alte calități superioare ale imaginii (Clear Motion Rate 600, Mega DCR, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode, Natural Mode Support). Are un tuner digital DVB-T/C/S2,  posibilitatea redării video,  un player multimedia integrat,  patru porturi HDMI,  o intrare scart, o intrare component, o intrare video composite, și trei intrări USB 2.0.

Televizorul Interactiv LED Samsung 40H7000, 101 cm, Full HD, este un produs extrem care ar merita să îl aveți în casele dumneavoastră, în primul rând pentru multitudinea de aplicații și capacități pe care acesta vi le poate oferi. La un preț foarte bun, pentru toți cei care își doresc, eleganță, rafinament, design și tehnologie  de ultimă oră, acesta este opțiunea cea mea potrivită pentru casa dumneavoastră.
sfatuitor

Samsung 40H7000

Televizor Interactiv, LED, 101 cm, Full HD

Televizorul Interactiv LED Samsung 40H7000, 101 cm, Full HD, este un produs care impresionează prin design – ul cu totul special și diferit de cel al altor televizoare din gama Samsung. Acest brand de renume mondial, aduce nou un design liniar și minimalist astfel încât nimic să nu ne distragă atenția de la conținutul aflat pe ecranul televizorului. Cu o ramă metalică și un suport liniar, acest televizor  îmbină utilul cu plăcutul, oferindu-ne pe lângă posibilitatea vizionării la tv, și ...
9.5 Scor Total
Televizor interactiv care impresioneaza

Televizor Interactiv LED Samsung 40H7000, 101 cm, Full HD

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.58 (5 votes)

Samsung 40H7000 Televizor LED

Interactiv, 101 cm, Full HD, Wide Color Enhancer

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns