Samsung 48H5030 – Ideal pentru un living generos

sfatuitor b1
Televizorul LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD,  un produs de top al companiei Samsung îmbină tehnologii de ultimă oră, și impresionează printr-un aspect extrem de fin și elegant. Compania Samsung, renumită prin produsele de marcă și ultraperformante pe care le scoate anual pe piață, se află în topul vânzărilor celor mai bune produse electronice din lume.

Televizorul LED Samsung 48H5030 pe care vi-l prezentăm are o diagonală de 121 cm și o redare Full HD, având acum o rezoluție de două ori mai mare decât a televizoarelor cu redare doar HD. Ecranul de tip LED, emană o lumină  deloc deranjantă pentru ochiul uman, iar consumul la energie al acestuia este unul extrem de redus, în pofida dimensiunii extrem de generoase a acestuia. Veți avea acum ocazia să beneficiați de o sursă de divertisment la domiciliu, asta pentru că imaginile dumneavoastră vor avea o calitate superioară, o claritate mult mai precisă, iar vizionarea unui film sau a unui meci de fotbal alături de cei dragi, sau de prieteni, va deveni o plăcere.

Samsung 48H5030Putem acum să conectăm telefonul mobil la televizor, și să urmărim poze de pe acesta direct pe ecranul televizorului, de asemenea prin tehnologia Connet Share Movie veți putea conecta un memory stick prin intrarea USB a televizorului, de pe care veți putea viziona instant filmul dumneavoastră preferat. Televizorul LED Samsung 48H5030 deține funcția Football Mode, dedicată pasionaților de sport, prin care veți putea urmări un meci de fotbal excat ca și cum v-ați afla pe stadion. Veți putea vedea mult mai clar iarba și jucătorii de pe stadion mărind anumite zone ale ecranului, iar datorită mulit-surround – ului veți putea auzi în detaliu tot entuziasmul și agitația din tribune. Prin funcția Wide Color Enhancer, veți beneficia de o calitate superioară a culorilor, care acum se vor vedea exact așa cum ele au fost create să se vadă, și cât mai aproape de aspectul lor real.

În ceea ce privește sunetul, televizorul Samsung 48H5030 are calități deosebite, un sistem audio Down Firing + Full Range, 2×10 W, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, și Dolby Digital Pulse.  Are un player multimedia integrat, un tuner digital DVB-T, DVB-C, două porturi HDMI, o intrare scart, o intrare component, o intrare video composite, o intrare USB 2.0, ieșire audio optică, o rezoluție de 1920×1080, un aspect al imaginii de 16:9 și caracteristici superioare ale imaginii precum: Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, Natural Mode Support , Clear Motion Rate 100. De asemenea acesta are dimensiuni de 1076.7 x 673.8 x 203.9 mm cu stand, și oferă posibilitatea unor funcții speciale: Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Clock & On/Off Timer, Sleep Timer, Caption (Subtitle), Channel List USB-Clone, ConnectShare™ (HDD), ConnectShare™ (USB 2.0) Movie, Embeded POP, EPG, Game Mode și Teletext (TTX).

Televizorul LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD, este un produs foarte bun, rezistent, performant, la un preț  extrem de rezonabil, cu un design rafinat și elegant, care poate fi o achiziție deosebit de bună și de perspectivă pentru familia dumneavoastră.
sfatuitor

Televizorul LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD,  un produs de top al companiei Samsung îmbină tehnologii de ultimă oră, și impresionează printr-un aspect extrem de fin și elegant. Compania Samsung, renumită prin produsele de marcă și ultraperformante pe care le scoate anual pe piață, se află în topul vânzărilor celor mai bune produse electronice din lume. Televizorul LED Samsung 48H5030 pe care vi-l prezentăm are o diagonală de 121 cm și o redare Full HD, având acum o rezoluție de două ...
9 Scor Total
Ideal pentru un living generos

Televizor LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.52 (3 votes)
Samsung 48H5030 Televizor LED

121 cm, Full HD, Wide Color Enhancer

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns