Samsung 48H6240 – Ideal pentru pretentiosi

sfatuitor b1
Televizorul  Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD, este un produs de top al binecunoscutei  firme Samsung, care revoluționează  industria  televizoarelor  prin inovațiile pe care le aduce. Acest televizor, precum și denumirea îl recomandă, este un televizor deștept care îmbină toate tehnologiile de ultimă oră precum  tehnologia Full HD, tehnologia 3D, tehnologia LED, și tehnologia Clear Motion.

Putem  înțelege  astfel  că vorbim despre un televizor cu o diagonală de 121 cm, care ne surprinde acum cu o rezoluție mult mai mare  1920 x 1080, iar care prin tehnologia Full HD , spre diferență de celelalte televizoare din categoria sa, ne va oferi o imagine mai bună, mai clară, culori redate la intensitatea lor adevărată, făcând astfel  vizionarea să devină o plăcere vizuală. De asemenea prin  conexiunea la Wifi, și un procesor Quand Core, acesta va crește rapiditatea multitasking – ului, și a operațiunilor noastre pe internet , fără să mai fim nevoiți să așteptăm atât de mult ca și până acum.

Samsung 48H6240Tehnologia avansată Clear Motion Rate de la Samsung ne va crea un confort vizual atunci când vom urmări imagini aflate în mișcare, care vor fi mult mai exacte  și mai clare ,  fără prea multe neclarități cauzate de mișcare, ceea ce înseamnă o vizionare net  superioară  celorlalte televizoare. Tehnologia Screen Mirroring ne ajută să vedem tot conținutul de pe dispozitivele mobile din casă pe ecranul televizorului prin simpla accesare a  pictogramei Screen Mirorring din telefon. De asemenea acesta ne oferă posibilitatea plasării conținutului de pe ecranul televizorului, pe celelalte dispozitive mobile din casă prin intermediul aplicației Smart View 2.0 , iar aceste dispozitive mobile pot fi folosite și pe post de telecomandă pentru televizor.

Televizorul Smart 3D LED Samsung 48H6240 deține un player multimedia integrat, un Tuner digital DVB-T, DVB-C,  și caracteristici superioare de imagine precum: Film Mode, Clear Motion Rate 200, HyperReal 3D Engine. Are patru porturi HDMI, trei intrări USB 2.0, o intrare video composite, o intrare scart, și o intrare component. În ceea ce privește sonorul acesta impresionează prin calități superioare , DTS Premium Sound 5.1,  DTS Studio Sound, Dolby MS10, o Ieșire sunetului  (RMS) de 2 x 10 W, iar datorită multi – surround – ului , vizionarea meciului de acasă se va apropia în totalitate de atmosfera de pe stadion, deoarece entuziasmul din tribune va fi redat cu exactitate și precizie.

Televizorul Smart 3D LED Samsung 48H6240 mai deține funcții și caracteristici precum : Aplicatii, Fitness, Skype Ready, Browser Web, Time Shift, Teletext, TV SoundConnect, USB HID Support, Game Mode, EPG, Connect Share Movie, Embeded POP și Screen Mirroring.

Televizorul  Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD, se află în categoria celor mai performante televioare de pe piață, care impresionează în primul rând printr – un ecran de dimensiuni colosale, prin perfecțiunea imaginilor, prin precizia imaginilor în mișcare, prin capacitățile sale deosebite, reprezentând o achiziție de viitor care nu vă va  dezamăgi  încrederea și așteptările dumneavoastră.
sfatuitor

Samsung 48H6240

Televizor Smart TV, 3D, LED, 121 cm, Full HD

Televizorul  Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD, este un produs de top al binecunoscutei  firme Samsung, care revoluționează  industria  televizoarelor  prin inovațiile pe care le aduce. Acest televizor, precum și denumirea îl recomandă, este un televizor deștept care îmbină toate tehnologiile de ultimă oră precum  tehnologia Full HD, tehnologia 3D, tehnologia LED, și tehnologia Clear Motion. Putem  înțelege  astfel  că vorbim despre un televizor cu o diagonală de 121 cm, care ...
10 Scor Total
Ideal pentru pretentiosi

Televizor Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.46 (4 votes)

Samsung 48H6240 Televizor Smart 3D LED

121 cm, 3D, Smart TV, Full HD, HyperReal 3D Engine

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns