Samsung 55HU7100 – Un Smart TV Ultra HD 4K fabulos

sfatuitor b1Televizorul Smart LED Samsung 55HU7100, Curbat, 138 cm, Ultra HD 4K, este unul din televizoarele cele mai inteligente ale companiei Samsung, lansat pe piață în 2014, se află în topul televizoarelor ultraperformante prin inovațiile pe care acesta le aduce.

Compania Samsung introduce pe piață tehnologia Ultra HD, care oferă acum televizoarelor o rezoluție de patru ori mai mare decât a televizoarelor doar cu  redare Full HD. În ceea ce privește acest televizor,  acesta posedă o serie întreagă de calități și capacități tehnice. Acesta dispune de un monitor grafic UHD, care va face ca toate imaginile de pe ecran să fie văzute la o calitate superioară, iar Samsung îmbunătățește transmiterea filmelor, și a emisiunilor TV. Tehnologia avansată  UHD Dimming a televizorului, va oferi contrastul ideal de culoare al vizionării HD, iar acum vom putea vedea  pe ecran toate detaliile multe mai clare ca niciodată.

Samsung 55HU7100Tehnologia Clear Motion a televizorului Smart LED Samsung 55HU7100, va face ca până și cele mai rapide șcene în  mișcare, să poată fi transmise cu cea mai mare claritate, lucru care va permite să vă bucurați de cât mai multe filme de acțiune, de emisuni sportive, meciuri de fotbal și alte emisiuni de divertisment.  Televizorul deține o tehnologie nouă, introdusă de compania Samsung pentru a permite cumpărătorului să se afle mereu în pas cu noile tendințe în tehnologie și anume: Tehnologia Future Ready. Această tehnologie se bazează pe existența unui Kit al televizorului , UHD Evolution, prin care televizorul va putea fi actualizat pentru a putea fi compatibil cu noile standarde UHD, fără a fi necesar să cumpărăm un alt televizor.

Televizorul Smart LED Samsung 55HU7100 are un processor foarte puternic Quad Core, care ne oferă cea mai rapidă performanță a multitasking – ului, a tuturor accesărilor pe internet care vor primi cursivitate și rapiditate crescută. Funcția Multi-Link Screen, a televizorului va face permisă vizualizarea mai multor ecrane pe televizor, de exemplu: vom putea urmări emisiunea favorită, timp în care putem căuta informații pe internet. De asemenea televizorul are și funcția Smart View care face posibilă  plasarea continutului de pe ecran, pe toate dispozitivele mobile din casă, telefon mobil, tabletă , laptop. Diagonala ecranului este de 138 cm, iar acesta este curbat, un design extrem de modern și generos, care vă va  crea o imensă satisfacție  atunci când veți viziona filmul  preferat.

Televizorul Smart LED Samsung 55HU7100 dispune și de alte specificații tehnice deosebite:  are un tip de display Ultra Clear Panel, o rezoluție de 3840 x 2160, calități superioare de imagine, UHD Upscaling, Natural Mode Support, Film Mode, Mega DCR, un Tuner digital DVB-T/C/S2, calități ale sunetului, DTS Studio Sound, DTS Studio Soundn , DTS Premium Sound 5.1, o ieșire a sunetului de 20w și o placă multimedia integrată. De asemenea acesta deține conexiune de rețea Wifi intergat,  și alte tipui de conexiuni , Slot CI+One Connect Mobile High-Definition link (MHL), HDMI, SCART, Anynet+ (HDMI-CEC), are patru porturi HDMI, trei intrări USB, o intrare video composite, o intrare component ieșire audio digitală optică, are dimensiuni de 1233 x 714.6 x 111.4 mm fără stand, 1233 x 755.5 x 261.7 mm cu stand și o greutate de 19.9 kilograme.

Televizorul Smart LED Samsung 55HU7100, Curbat, 138 cm, Ultra HD 4K  se situează printre ofertele de top ale companiei Samsung, iar dacă vă doriți un televizor care să vă îndeplinească toate dorințele multimedia acesta este alegerea cea mai potrivită pentru familia dumneavoastră.
sfatuitor

Televizorul Smart LED Samsung 55HU7100, Curbat, 138 cm, Ultra HD 4K, este unul din televizoarele cele mai inteligente ale companiei Samsung, lansat pe piață în 2014, se află în topul televizoarelor ultraperformante prin inovațiile pe care acesta le aduce. Compania Samsung introduce pe piață tehnologia Ultra HD, care oferă acum televizoarelor o rezoluție de patru ori mai mare decât a televizoarelor doar cu  redare Full HD. În ceea ce privește acest televizor,  acesta posedă o serie întreagă ...
9.5 Scor Total
Un Smart TV Ultra HD 4K fabulos

Televizor Smart LED Samsung 55HU7100, Curbat, 138 cm, Ultra HD 4K

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.26 (6 votes)

Samsung 55HU7100 Televizor LED

Smart TV, 138 cm, Ultra HD 4K, UHD Upscaling

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns