Samsung AR09HSFSBWKNZE – Aparat de aer conditionat cu tehnologia Digital Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Display LED, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check,  este un produs de excepție din gama produselor electrocasnice fabricate de marele brand Samsung. Fenomenul încălzirii globale face ca verile să devină din ce în ce mai călduroase, cu temperaturi din ce în ce mai greu de suportat, din acest motiv, pe piața consumatorilor din întreaga lumea au crescut foarte mult cererile la aparatele de aer condiționat acestea devenind produse indispensabile în orice locație, casă, instituție, hotel, etc.

Samsung AR09HSFSBWKNZESeria Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, are un design unic,  în formă de triunghi. Samsung îmbunătățesțe performanța acestuia, făcând aerul rece să circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dumneavoastră., Tehnologia Digital Inverter vă va oferi o eficiență energetică mult mai mare.Virus Doctor și Easy Filter elimină praful, agenții contaminanti, alergenii, bacteriile și virusurile, mai intâi prin utilizarea unui filtru si apoi, cu Virus Doctor. Desnign –ul special în formă de triunghi are un orificiu de admisie mult mai mare și astfel aparatul va putea răci mult mai rapid și pe o arie cât mai mare. Aerul rece va pătrunde mult mai repede în toate colțurile casei dumneavoastră și într-un timp mult mai scurt, tocmai pentru a vă îmbunătății confortul dumneavoastră și al familiei.  Acest aparat dispune de un sistem de păstrare a temperaturii pe care o doriți dumneavoastră, fără a fi necesar să deschideți și să închideți aparatul de fiecare data astfel dumneavoastră veți economisi considerabil la consumul de energie electrică. Acesta dispune de modul utilizator unic, care utilizează compresorul aparatului la o capacitate redusă, scăzând consumul de energie, și fiind extrem de benefic pentru momentele în care sunteți singur și doriți să vă bucurați de o zi răcoroasă de vară.

Acest produs poate fi controlat foarte ușor cu o aplicaței descărcată pe telefonul dumneavoastră mobil conectat la wifi, fiind posibil acest lucru pe toate dispozitivele mobile Iphone și Android. Alte funcții ale acestui produs din Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, sunt: existența unui sistem de ventilare, Auto Restart, Dezumidificare, Timer, Sleep/Night mode, Compresor BLDC, Autocuratare și Mod silentios. În ceea ce privește sistemul de curățare aparatul de aer condiționat dipsune de filtrul Easy Filter care poate fi scos cu foarte mare ușurință și curățat, iar stratul antibacterian al acestuia va filtra aerul și agenții contaminați ai acestuia.

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Display LED, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs foarte bun, cu un design special, cu un consum foarte mic de energie, cu funcții și calități superioare, care dispune de o telecomandă care vă va facilita foarte mult utilizarea lui, care are un tip de afișare LED, și un tip de filtru Full HD. Toate aceste facilitate la un preț extraordinar de accesibil și rezonabil fac ca acest aparat de aer condiționat să fie achiziția ideală pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Display LED, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check,  este un produs de excepție din gama produselor electrocasnice fabricate de marele brand Samsung. Fenomenul încălzirii globale face ca verile să devină din ce în ce mai călduroase, cu temperaturi din ce în ce mai greu de suportat, din acest motiv, pe piața consumatorilor din întreaga lumea au crescut foarte mult cererile la aparatele de ...
10 Scor Total
Samsung AR09HSFSBWKNZE - O alegere de top

Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Display LED, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.48 (22 votes)
Samsung AR09HSFSBWKNZE Aparat de aer conditionat

Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Display LED, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns