Samsung AR09HSSFAWKNEU – Aparat de aer conditionat cu tehnologia Digital Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs exceptional de bun și de căutat datorită calităților deosebite pe care le are dar și datorită unui preț foarte accesibil și rezonabil. Încălzirea globală, care face ca verile să fie din ce în ce mai călduroase și să atingă temperaturi de nesuportat, a devenit o problemă din ce în ce mai acută pentru fiecare familie, ca atare existența unui aparat de aer condiționat în casa dumneavoastră este absolut necesară.

Samsung AR09HSSFAWKNEUAcest produs poate fi controlat foarte ușor cu o aplicaței descărcată pe telefonul dumneavoastră mobil conectat la wifi, fiind posibil acest lucru pe toate dispozitivele mobile Iphone și Android. Alte funcții ale acestui produs din seria Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++ sunt: existența unui sistem de ventilare, Auto Restart, Dezumidificare, Timer, Sleep/Night mode, Compresor BLDC, Autocuratare și Mod silentios. În ceea ce privește sistemul de curățare aparatul de aer condiționat dipsune de filtrul Easy Filter care poate fi scos cu foarte mare ușurință și curățat, iar stratul antibacterian al acestuia va filtra aerul și agenții contaminați ai acestuia. Tipul de afișaj al acestuia este LCD iar ventilatorul acestuia are patru trepte viteză.

Acest aparat Samsung AR09HSSFAWKNEU dispune de un sistem de păstrare a temperaturii pe care o doriți dumneavoastră, fără a fi necesar să deschideți și să închideți aparatul de fiecare data astfel dumneavoastră veți economisi considerabil la consumul de energie electrică. Acesta dispune de modul utilizator unic, care utilizează compresorul aparatului la o capacitate redusă, scăzând consumul de energie, și fiind extrem de benefic pentru momentele în care sunteți singur și doriți să vă bucurați de o zi răcoroasă de vară. Consumul de energie al acestuia este redus, astfel răcirea dar și aerul cald va fi produs cu un consum redus de energie și astfel nu veți plăti vreo sumă considerabilă la factura de la energia de la facture electrică.

Seria Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++ are un design unic,  în formă de triunghi. Samsung îmbunătățesțe performanța acestuia, făcând aerul rece să circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dumneavoastră., Tehnologia Digital Inverter vă va oferi o eficiență energetică mult mai mare.Virus Doctor și Easy Filter elimină praful, agenții contaminanti, alergenii, bacteriile și virusurile, mai intâi prin utilizarea unui filtru si apoi, cu Virus Doctor. Desnign –ul special în formă de triunghi are un orificiu de admisie mult mai mare și astfel aparatul va putea răci mult mai rapid și pe o arie cât mai mare. Aerul rece va pătrunde mult mai repede în toate colțurile casei dumneavoastră și într-un timp mult mai scurt, tocmai pentru a vă îmbunătății confortul dumneavoastră și al familiei.

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs foarte bun, extrem de rezistent și care are un preț accesibil și rezonabil pentru oricare dintre dumneavoastră. Pentru confortul ridicat al dumneavoastră și al familiei, dar și pentru verile extrem de călduroase acest aparat de aer condiționat este alegerea potrivită și absolut necesară pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs exceptional de bun și de căutat datorită calităților deosebite pe care le are dar și datorită unui preț foarte accesibil și rezonabil. Încălzirea globală, care face ca verile să fie din ce în ce mai călduroase și să atingă temperaturi de nesuportat, a devenit o problemă din ce în ce mai acută pentru fiecare familie, ca ...
10 Scor Total
Samsung AR09HSSFAWKNEU - O alegere inspirata

Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.48 (23 votes)
Samsung AR09HSSFAWKNEU Aparat de aer conditionat

Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns