Samsung AR12HSSFAWKNEU – Aparat de aer conditionat cu tehnologia Digital Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs electrocasnic din categoria produselor de top, fabricate de mult cunoscuta firmă Samsung. În ultimii ani problema încălzirii globale devine din ce în ce mai apăsătoare mai ales în anotipurile călduroase, astfel existența în casa dumneavoastră a unui aparat de aer condiționat este absolut necesară. De asemenea acest produs poate fi folosit și pentru a crea curenți de aer cald și de a crea un surplus de căldură, în situațiilemîn care este necesar acest lucru.

Samsung AR12HSSFAWKNEUSeria Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, are un design unic,  în formă de triunghi. Samsung îmbunătățesțe performanța acestuia, făcând aerul rece să circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dumneavoastră., Tehnologia Digital Inverter vă va oferi o eficiență energetică mult mai mare.Virus Doctor și Easy Filter elimină praful, agenții contaminanti, alergenii, bacteriile și virusurile, mai intâi prin utilizarea unui filtru si apoi, cu Virus Doctor. Desnign –ul special în formă de triunghi are un orificiu de admisie mult mai mare și astfel aparatul va putea răci mult mai rapid și pe o arie cât mai mare. Aerul rece va pătrunde mult mai repede în toate colțurile casei dumneavoastră și într-un timp mult mai scurt, tocmai pentru a vă îmbunătății confortul dumneavoastră și al familiei.  Acest aparat dispune de un sistem de păstrare a temperaturii pe care o doriți dumneavoastră, fără a fi necesar să deschideți și să închideți aparatul de fiecare data astfel dumneavoastră veți economisi considerabil la consumul de energie electrică. Acesta dispune de modul utilizator unic, care utilizează compresorul aparatului la o capacitate redusă, scăzând consumul de energie, și fiind extrem de benefic pentru momentele în care sunteți singur și doriți să vă bucurați de o zi răcoroasă de vară.

Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, dispune de Finisajul Crystal Gloss si designul unic, curbat care vă oferă aspect si performanțe de înaltă calitate. Tehnologia Triple Protector Plus a acestuia previne supraîncărcarea compresorului și a controlerului din cauza căderilor de tensiune și a fluctuaților curentului electric, fără a fi necesar un stabilizator de tensiune. Acesta poate fi controlat foarte ușor cu o aplicație descărcată pe telefonul dumneavoastră mobil conectat la wifi, fiind posibil acest lucru pe toate dispozitivele mobile Iphone și Android. Alte funcții ale acestui produs din seria Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, sunt: existența unui sistem de ventilare, Auto Restart, Dezumidificare, Timer, Sleep/Night mode, Compresor BLDC, Autocuratare și Mod silentios.

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs electrocasnic extrem de modern și conform cu tendințele actuale în tehnologiile de ultimă oră. La un preț extrem de bun și rezonabil, dar având calități extraordinare și o foarte mare rezistență în timp acest produs este alegerea ideală pentru casa și familia dumneavoastră.
sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check, este un produs electrocasnic din categoria produselor de top, fabricate de mult cunoscuta firmă Samsung. În ultimii ani problema încălzirii globale devine din ce în ce mai apăsătoare mai ales în anotipurile călduroase, astfel existența în casa dumneavoastră a unui aparat de aer condiționat este absolut necesară. De asemenea acest produs ...
10 Scor Total
Samsung AR12HSSFAWKNEU - Alegerea ideala

Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.21 (24 votes)
Samsung AR12HSSFAWKNEU Aparat de aer conditionat

Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns