Samsung RB29FDRNDSA – Combina frigorifica Full No Frost

sfatuitor b1

Combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, este un produs electrocasnic de ultimă oră, foarte util și bun, care este absolut indispensabil în bucătăria dumneavoastră. Acest model impresionează de la o primă privire prin design-ul extrem de modern, printr-o culoare argintie care va da o notă de modernism și extravaganță casei dumneavoastră.

Acest model Samsung RB29FDRNDSA are un spațiu foarte încăpător dedicat  băuturilor pe care dumneavoastră le țineți în frigider având totodată un spațiu special pentru dozele de suc sau de bere.Aveți acum ocazia să introduceți mult mai ușor alimentele în frigider sau să le scoateți afară fără a fi nevoie să aveți parte de evenimente neplăcute precum spargerea unui borcan sau strivirea glazurii unui tort, asta datorită raftului cu glisare automată, care vă va ajuta foarte mult în acest sens. Această combină frigorifică dispune de sistemul Full No frost care impiedică înghețul și formarea zăpezii în interiorul combinei frigorifice, de asemenea acest sistem asigură răcirea uniformă și menține alimentele proaspete și perisabile.Lumina de tip LED din partea superioară a combinei va lumina în așa fel încât să vă ajute să găsiți mult mai bine alimentele dumneavoastră, iar dozatorul de apă aflat în exterior pe ușa combinei frigorofice, vă va permite să savurați o limonadă sau un pahar cu apă rece în timpul anotimpului estival.

Samsung RB29FDRNDSAFrigiderul combinei frigorifice Samsung RB29FDRNDSA are trei rafturi, un compartiment pentru legume, iar materialul din care sunt făcute rafturile este sticla.Acesta are suporturi pentru ouă, o tavă pentru gheață, o greutate de 63 kg și emite un zgomot de 39 db.Congelatorul este structurat în trei compartimente, dimensiunile combinei sunt de 178 x 59.5 x 66.8 cm, volumul congelatorului este de 98 litri, volumul frigiderului este de 190 litri, are un afișaj de tip LED, și dispune de următoarele funcții: are sistem de avertizare atunci când ușa este deschisă, deține sistemul Multiflow și are un compresor Inverter Digital.În ceea ce privește consumul de energie electrică, combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie al combinei frigorifice este redus.

Combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, are un preț extraordinar de bun și este un produs deosebit de bun și de rezistent, care prin design-ul său modern va schimba imaginea bucătăriei dumneavoastră considerabil.Pentru cei care-și doresc păstrarea alimentelor și a preparatelor gătite în casă în cele  mai bune condiții, această combină frigorifică este achiziția potrivită.

sfatuitor

Combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, este un produs electrocasnic de ultimă oră, foarte util și bun, care este absolut indispensabil în bucătăria dumneavoastră. Acest model impresionează de la o primă privire prin design-ul extrem de modern, printr-o culoare argintie care va da o notă de modernism și extravaganță casei dumneavoastră. Acest model Samsung RB29FDRNDSA are un spațiu foarte încăpător dedicat  băuturilor pe care ...
10 Scor Total
Samsung RB29FDRNDSA - Alegerea ideala

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.37 (23 votes)
Samsung RB29FDRNDSA Combina frigorifica

Capacitate 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
2 Comentarii
  1. Raspunde Jhon Dow mai 25, 2015 at 3:36 pm

    Ce inseamna sistemul Multiflow de la acest Samsung RB29FDRNDSA?

Lasa un raspuns