Samsung RB29FSRNDSA – Combina frigorifica Full No Frost

sfatuitor b1

Combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, este un produs extraordinar din categoria produselor fabricate de cei de la Samsung care impresionează de fiecare dată cu produse electrocasnice de excepție pe care le putem achiziționa din magazinele de specialitate din întreaga lume. În ceea ce privește consumul de energie electrică, combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA, se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie al combinei frigorifice este redus.

Samsung RB29FSRNDSA

Acest model are un spațiu foarte încăpător dedicat  băuturilor pe care dumneavoastră le țineți în frigider având totodată un spațiu special pentru dozele de suc sau de bere.Aveți acum ocazia să introduceți mult mai ușor alimentele în frigider sau să le scoateți afară fără a fi nevoie să aveți parte de evenimente neplăcute precum spargerea unui borcan sau strivirea glazurii unui tort, asta datorită raftului cu glisare automată, care vă va ajuta foarte mult în acest sens.

Seria Samsung RB29FSRNDSA dispune de sistemul No frost care impiedică înghețul și formarea zăpezii în interiorul combinei frigorifice, de asemenea acest sistem asigură răcirea uniformă și menține alimentele proaspete și perisabile.Lumina de tip LED din partea superioară a combinei va lumina în așa fel încât să vă ajute să găsiți mult mai bine alimentele dumneavoastră.

Combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA are trei rafturi, un compartiment pentru legume, iar materialul din care sunt făcute rafturile este sticla.Aceasta are suporturi pentru ouă, o tavă pentru gheață, o greutate de 65 kg și emite un zgomot de 39 db.Congelatorul este structurat în trei compartimente, dimensiunile combinei sunt de 178 x 59.5 x 66.8 cm, volumul congelatorului este de 98 litri, volumul frigiderului este de 290 litri, are un afișaj de tip LED, are autonomie fără curent de 20 de ore, și dispune de următoarele funcții: are sistem de avertizare atunci când ușa este deschisă, deține sistemul Multiflow și ar  un compresor Inverter Digital.

Combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, are un preț extraordinar de bun și este un produs deosebit de bun și de rezistent, care prin design-ul său modern va schimba imaginea bucătăriei dumneavoastră considerabil.Pentru cei care-și doresc păstrarea alimentelor și a preparatelor gătite în casă în cele  mai bune condiții, această combină frigorifică este achiziția potrivită.

sfatuitor

Combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, este un produs extraordinar din categoria produselor fabricate de cei de la Samsung care impresionează de fiecare dată cu produse electrocasnice de excepție pe care le putem achiziționa din magazinele de specialitate din întreaga lume. În ceea ce privește consumul de energie electrică, combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA, se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți ...
9 Scor Total
Samsung RB29FSRNDSA - Alegerea perfecta

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.4 (23 votes)
Samsung RB29FSRNDSA Combina frigorifica

Capacitate 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Mihaella august 30, 2015 at 11:46 am

    Despre Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA pot spune ca este ireprosabila. Are compartimente bine gandite si este foarte economica, tine cu casa. In plus am cumparat-o si la reducere 😀

Lasa un raspuns